Gott nytt år 2012

(är inte min bild hittade den på google)

Några minnen från 2011. Vi ses nästa år

Hej nu är det snart 2012. Men vilket år 2011 ha varit. Vilka minnen.
-Jag började blogga
-sims3 kom ut
- ny mobil
- En systemkamera i fördelsedagspresent
- Läger i tyskland på sommaren
- Landade alla enkelhopp  utom axel
-gjorde om på rummet
- fick nära vänner
-Muffin har bott hem i 1 1/2 år
-Muffin fylde 4 år
- massa mera underbara saker.
Men tiden går så snabbt önskar den kunde stanna för en lite stund.
Men i alla fall så ses vi nästa år!!!!!

11 dagar 11 saker om mig

Börjar den 1/1 2012
Dag 1- Tio saker jag tycker om
Dag 2- Saker jag kollar varje dag
Dag 3- Mina naglar denna veckan
Dag 4- Tio faktan om mig
Dag 5- Favorit mat
Dag 6- hur mitt sminkbord och smyckebord ser ut
Dag 7- Favoritbok och film
Dag 8- Smink jag använder
Dag 9- VAd har jag i min handväska
Dag 10- Min favorit högtid
Dag 11-Hur mitt rum ser ut

Gästerna har kommit

Hej nu ska jag sluta skypa med Johanna :( och vara lite social för vi har ju främande. Dem kom precis när jag blev klar med att göra iordning :P Hörs!

The last day of 2011

Hej har precis käkat lunch. vakande vi halv två. Skit skönt. Ska ha gäster om ett tag. Dem kommer vi halv fyra. Just nu sitter jag och surfar runt, kolla bloggar. Har inte så mycket mer att säga...

Emma du måste lägga dig nu!

Hej sitter i sängen med pjamasen på och allt orkar bara inte lägga ifrån mig datan och lägga mig ner. Mycket undligt. Men snart ska jag göra det tror jag i alla fall. Surfra runt lite, kollar bloggar chattar med Mirlinda och beundrar min hjärta som jag har lagt till på bloggen. Är dem inte fin älskar dem. Det var Johannas ide men jag fick också ha sånna. Godnatt

01.01 make a whis

aaa

E


The time i flying away and I can't stop it

Hello sitter nu och Skypar med johanna. VI pratar lite skriver lite på våra bloggar och har tjej prat. Men nu är det så att klocka är mycket. Men det gör ingenting. Få se hur länge jag är upp men inte för sent för imorn så ska vi har gäster och då kommer vi vara upp och fira 2012. Shit vad tiden har gått fort men jag har allt några nyårslöften.
1. Blogga mera
2. Landa axel
3. Fortsätta jobba hårt i skolan
4. Mindre dator
5. Spara mer pengar
lägger till fler om jag kommer på..



Home


Hej. Kom inte på någon bra rubrik men nu ska jag typ spela finans för vi blev inte klar igår efter att ha sspelat till 2 hehe. Har sett på bio idag. Kul! Fotade lite hos Johanna och nu vi fyra ska nog lägga upp dem snart men få se. Hörs!

Finans

Nu sitter vi ock spelar finans, kul men lite bråkigt när stora summor försvinner :P


Aj mitt lår gör ont


Hej hopp har precis tränat fick gå av isen för mitt lår gör så f*** ont jag kan kanpt gå utan att det känns. Nu kommer mamma snart och hämtar mig.

it's raining


Hello är hos Johanna ska snart äta hoppas jag för jag är väldigt hugrig. Men nu sitter vi på var sin dator och kolla gamla bilder på Johannas dator. :P

@ Johannas place

image description


Hej ska lägga mig nu. Men i alla fall så är jag inte i min egna säng inattutan hos min kompis Johanna vi har haft det as kul ikväll. Käkat en massa godis sett på film och bara haft det super kul. Jag har hjälp henne med hennes nya blogg.Godnatt.
http://MylifelikeJohanna.blogg.se

Till träningen


(Bild från igår på min Kompis)
hello! Nu ska jag snart ta och åkat till träningen men först ska jag slänga i mig något att äta! Nu ska jag entligen börja träna som vanligt igen fast utan balett och office.

Veckan naglar

 

 


Måste ja


Hej har nu sutit framför tv och datorn i typ 2 timmar och slöat men jag har lite greje jag måste göra som engelska. Är inte ett dugg sugen på det nej usch. Sen ska jag göra i ordning mig och sen är det träning. Hörs!

Godnatt


Hej har totalt vänt om mitt dygn. Not good Emma Not good. Men i alla fall så ska jag lägga mig nu och imorn så har jag träning!! Är super glad över det... Men nu ska jag lägga mig godnatt.

I Just Love Pink


Emmabeautiful @ instagram

 

 


På mammas mobil

Hej hopp! Håller just nu på att prova mammas iphone. Har varit hos Elsa idag. Haft riktigt kul, varit på stan och fikat och pratat. Köpte nya byxor visar bilder senare. Sen så gick vi hem till Elsa och såg på film. Kul dag och vi tog lite foto med min kamera.
En bild på dagens fast med mina nya byxor.

 


En lång dag


Hej har precis sagt godnatt till muffin. Han hade lite ont i magen och har inte ätit så mycket eller drukit så mycket men det kan bero på att han fick "pencelin" i förrgår. Mot sina "husdjur". Det här fixar du Muffin. NU ska jag i alla fall lägga mig för jag ska ju upp typ nio för att säga hejdå till mormor som åker imorn. Godnatt!

Stormen dagmar

Ja nu ska vi ha en till storm igen men nu ska den heta sånna udda namn som dagmar..


Ja då var klockan 7

Hej nu har jag precis käka lite rester från julmiddan igår. Snart blir det väll tv men nu blir det lite dator. Har inget mer intressant att säga. hörs!


Dagens


Hemma outfit

tröja-hm leggings-hm


Ska virka

Ja fick denna boken i Julklapp av David. Fast jag och matilda ska dela på den. Men jag blev så kär i alla figurer med framför allt i prylgrisen

(bild: http://booip.blogspot.com/2011/03/monsteravslojande-11-prylgris.html)


Ny desing


Japp du läste rätt. Jag har typ hållt på ett bra tag nu och det funger entligen. Hoppas ni tycker om den lika mycket som ni jag tycker om den

Godmorgon

Hello vaknade för ca 1 timme sen men ja.. sitter och spelar gSm så ja... Nu är julafotn över för detta året. Måste gå nu gSm kallar.

Julklappar 2011



Lite bilder:

Kläder:





Pjamas:






Konståkningsgrejer:



Saker:





Glömde visa dessa men fick i alla fall det också:




God jul och ha en fortsatt bra julafton

//Emma




En dusch och sen i säng


Tjena mittbena. Har precis duschat, har nytt schampo jag provar Sayos tror jag det heter. Det är bra än så länge och det luktar vvvväääääälllldddddiiiiiiggggggtt gott. Mormor kom idag hon ska fira jul med oss iår. Kul. Tänk att det är julafton imorn gud va tiden går fort.

Polkagrisstång


Hej. Ska ut till Muffin snart för jag ska börja behandla honom någon slags ohyra han hade. Men just nu sitter jag och äter polkagris och tittar på något undligt tomteprogram på tv4

23/12 2011

Wow va tiden går fort. Kan knap tror det. Det är bara en dag kvar till julafton. Men först måste jag sova ska upp tidig ska med muffin till vetrinären för att ta spruta. Godnatt.

Jobbar hårt med en ny tidning på gsm


Ta inte mina bilder

Det kalla vattnet

Nu sitter Emma i sin säng med en enkel tröja och trösor och med dörren stängd för att slippa bli störd. Hon känner smärtan välla upp i huvudet på henne men vet inte varför anar att vattennivån i kroppen inte är tilräkligt hög. Hon ber om vatten som sedan levereras inom kort tid av emmas mamma. Det är ett stort glas av plast med en värmande gul färg och glaset har den perfekt passform för en hand men långa fingrar och välskötta naglar. Hon tar emot det fuöa glaset med mycket tacksamhet och för glaset mot hennes mun. Hon känner det kalla vattnet mot hennes torra och sprukna läppar, hon tar en stor klunk. Hon känner att kyla biter i tänderna, hur vattnet slingrar sig ner genom strupen. Det blir fler och fler klunkar.Hon lyckas nästan töma hela glaset. Smärtan börjar att avta. Emma känner sig bättre.

Ja det var min fina spontanitet som kom fram lite där blev så inspererad på något sätt.

En massa lovade bilder

Hej. Har haft lite problem med mitt minne på kameran men nu fungerar det så jag har tagit en massa foton söm jag har lovat att jag ska lägga upp. Oki då börjar jag med...

Lite äldre inköp
Dessa byxor är köpta på Sm

Dessamma med hopprepet

Plattången köpte jag bara lite sådär random

Jag har ju varit på stan idag och jag kom ju inte hem tomhänt utan har köpt en del grejer. Vissa är presenter som ja inte kan visa för det är hemligt.
Enormt långa ögonfransar

En rolig lampa

Mappar

Mobilsmycke rosa jehj

Sist men inte minst nya vantar som jag är helt förälskade i


Ha det gott


Mot stan


Hej jag ska gå nu och möta alma och sen tar vi bussen till stan tar med mig kameran så kommer väll lite bilder
Hörs!

Jullov

Hej nu är det entligen Jullov och jag ska vara upp länge men inte alldelse för länge för jag ska till stan men tjejerna. Vi ska julklapps handla lite och ha det mys. Sitter och skriver skämt på fb med sille vi har riktigt kul.
ex 1: Vilken är elefantens favorit bokstav på datorn???
-  @ (snabel-a)
ex 2: Stannar denna bussen här vid hamnen?
- Ja annars blir det ett stort plask.
ex 3: Vad använder änglar som motorcyklar?
-vet inte.
- Regn-bågen så klart!!

Godnatt

Några små ord

Känner du igen dig
1. Går du in i ditt rum men sedan glömde vad du behövde/skulle göra, när du har gått ut igen kommer du på det.
2. När du va liten målade du nästan alltid solen i hörnet utav pappret.
3. När du va liten trodde du att hjärtats form faktiskt var <3.
4. Du stängde kylskopsdörren sakta bara för att so om lampan slocknnar.
5. Någon gång försökt lampknappen att stanna mellan ON och OFF.

Godnatt

orkar inte skriva men har i alla fall skolavslutning imorn sen slutar jag för denna terminen skönt!!

Lunch

Är i skolan och har precis sluta svenska men jag väntar på att sille ska bli klar med sin svenskaredovisning... Sen blir det lunch är jättehungrig.

Godnatt

Ja nu ska jag lägga mig är väldigt nervös inför teste imorn. HAr gjort om så det är en ny mer juligare design hoppas ni gillar den O_O. Godnatt.

Fin dam    Fin herre
O_O.           O_o


Nytt Nytt


Snart är det konfa möte


Hello!
Ska göra i ording med nu för ska sticka om ca en halv timme! Hoppas det blir kul. Spelar massa gSm för dem ar så fina grejer i helgen som är unika. Jag har inte mycket mer att säga men Hörs!

Jag ser det snöar jag ser det snöar

Det snöar men neeeeeeeejjjjj nu slutade det :( det måste snöa jag vill ha snö!!!

Nu är det dags att sova


Tjena mittbena
! Ska lägga mig NU för jag borde ha gjort det för ett bra tag sen. Men sitter och skypar med Alice, Elsa, Alma om komfirmationen imorn. Ska lägga mig nu ska upp tidigt imorn för att jag ska träna på B1 teste som jag har på måndag. Godnatt!

Det haglar

Hello! Just nu har jag värsta ryggont. JAg håller på att spela gsm. HAr typ tjänat 600 gp idag. Ska snart platta håret efter som jag har köpte en ny platttång. Har satt upp julgranen nu så det är jätte mysigt :P Hörs!

Tjabba. Nu blir det en snabbis från mobile...

Tjabba. Nu blir det en snabbis från mobilen för jag har inte ork att gå in på datorn. I alla fall så har jag varit på sm och det var jätte kul fick en massa autografer och åkarna var jätte duktiga. Köpt lite grejer ev visar allt imorn :P


Varm Veneziasoppa

Hej! Sitter och äter en onormal frukost med varm veneziasoppa eftersom jag har hostat jätte mycket hela natten. Få se om jag änns ska till skolan men det tro jag. Har lång sovmorgn så jag har i alla fall fått sova ut lite på morgonen :) Börjar 10.05 så det är et tag till. Hörs!

Host Host

Hej. Ja nu sitter man i sin säng ska egentligen göra engelska men sitter på datorn. Har en väldigt jobbig host. Chattar lite med johanna nu. Imorn blir det sovmorgon för gympan är inställd. Jippi! Har varit på klassfest hos Matilda idag. Inga kommentarer. Men har också tränar, kul.Måste gå Johanna ropar... Godnatt!

(Jag ääälllllllssssssskkkkkkkkaaaaaaarrrr denna bilden)

Dumle hit Dumle dit


Hello!
Ska snart åkat till flöjten men nu slappar jag lite med en massa dumleklubbor mmmm. Efter flöjten blir det träning. Så vi hörs!

Läxor


Tjabba!
Sitter och gör läxor har precis gjort klar matten och ska börja med engelska och sen franskan:P

i'd walk across the widest desert and the deepest ocean just to kiss you one last time


Godmorgn! Sitter och hostar hela tiden har en förfärlig hosta som jag inte orkar me. Alma kommer när som helst se sticker vi till skolan. Hörs!

Hungerspelen


Hejsan!
Har precis sätt på Julkalendern. Men vem gör inte det det är ju ett måste. Men i alla fall så sak jag lägga mig och läsa lite hungerspelen (en riktigt bra bok). Just nu har jag en förfärlig host och kommer säkert att ligga inatt och hosta hela natten. Men aja. Har entligen haft ork att ladda in lite nya bilder från min kamera så jag det är ju bra. Ska lägga mig nu. Hörs!

i only pray you never live me behind becuse good music can be so har to find

Ska ut till Muffin och sköta om honom ett tag sen blir det i sängs för man ska ju upp typ as tidigt imorn för jag ska på morgontränin. Men just nu har jag så bajsigt ont i ryggen
Min nya grejer:
Tröja HM:

Skärp HM:

Det var länge sen


Hej sitter och försöker göra lite läxor har det tråkigt är inte sugen på att göra läxor. Hade en dålig träning. Jag gillar inte intemidet såger jag bara. Men alla kan inte alltid vara förståndiga. Har en hel del läxor men ska i alla fall försöka att lägg upp bilder från inköpen i söndags.

Fest hos Madde


Hej har varit och handlat lite allt möjligt. Köpt lite julklappar men nu ska jag göra iordning mej inför maddes fest. Kommer blir jätterroligt och jag ska bjudas på tre rätters middag. Hörs!

Vem vinner Idol 2011?


Ja vem vinner? Jag själv hoppas på Amanda för hon är orginell. Har varit hos elsa sen typ tre men vi var fler förr och sen så stacka alla utom jag vi halv sex.

@ elsas place


Hej nu sitter vi hemma hos Elsa och vi har julmys haha. Nu har Alice halva soffan. Vi har massa lussebullar från hemkunskapen hehe.

Vad en flicka vill ha


Hej passar på att skriva ett inlägg när det är reklam. Ja så just nu sitter jag och tittar på Allt vad en flicka vill ha tror jag den heter. Den är jätte bra: sen blir det bums i säng. Nu börjar!

Hej hopp

Hej nu ska jag precis sticka till ishalllen för att träna ska bli kul.
Dagens:

20.20

20.20 pussa nu händerna och önska er något

Har skaffat Twitter

Hej ja du läser rätt det har jag skaffat twitter ocj jag är rikgtigt farsinerad över att det är ssåååååå stort. aaa jag tycker alla borde ha det. Men i alla fall så hter jag EmmaTewi.

Läxor


Nu blir det plugg inför franskaprovet imorn och kemi läxan men jag måste göra svensak som ska in imorn för min del! Orkar inte vill bara vara framför datan eller tv.

New

Klicka på f5
för att uppd har ny design

home

hej nu är jag hemma ska inte på baletten idag tor jag i alla fall.

Vad önskar jag mig...


(min gigantisak pepparkaka som består av flera olika hjärtan som sitter ihop :P)
Jag har en bra börja kommer nog göra ett collage på det senare. Men jag har också en idee på att göra om lite här på bloggen. Aaaa vi få se hur det går med det.

Nytt

Okej med det är bara för er som bloggar själva på blogg.se men i alla fall så tänker jag visa det.

Jag har syndat


Hej nu sitter jag i min säng och tycker att jag egentligen borde sova vi dethär läget men nej för jag hade en förbaskad svenska läxa som tog min 2 och en kvar att göra och jag har fortfarande en massa kvar att göra!! Men i alla fall så har jag varit och tränat. Det var faktiskt riktigt kul. Landade nästan axel(för er som vet så handlar det om konståkning). Gjorde sitt och sitt till stå panncake. Imorn blir det skola och trlogtvis ingen balett. Vill bara sriva lite. Men nu är det på hög tid att går och lägger mig. Så GODNATT!!! haha..

I /på Arenan


Hej nu ja nu bifinner man sig på ishallen och sitter och surfra rut eftersom dem har fritt internat här. Spelar just nu gsm ska snart gå och byta om ska ju träna idag!

Let me light up your world

Har precis gjort klar so:n för idag. Ska göra lite imorn och sen ska den in. Idag har varit en lång dag. Man vaknar till Julakender kvart över sju. Sen börjar skolan 8.20 och slutar 4 sen direkt till konståkningen för träning. Anton var sur idag. Sen är det hem och äta plus läxor. Nu blev det allt många sen. Nu ska jag äntligen lägga mig och läsa HUngerspelen. Den är helt hemsk. Just nu försöker jag har kvar spotify hos mig för David försöker ta det av mig hela tid -.-. Men nu blev det ett långt inlägg. Men nu ska jag snart ut till Muffin. Så Godnatt

When you wich upon a star


Hej har haft träning precis. Det var bara jag så jag fick privatträning. Det var bra jag fck övat på det jag behövde. Men nu ska jag böra med lite läxor har en massa saker som ska in eller prov i nästa vecka.

Nytt nytt

Uppdatera så får du se!

My goal is to be the best i can be

Hej nu sitter jag ute med matilda och kaninerna vi har precis gjort om i gargeuppfarten så att vi ska få plats med kaninernas uteburar. Idag har jag tävlat i Mörrum. Mitt åk gick bra men jag kom på 6:e plats alltså en plats högre änn förra.

Ensam

Hej nu sitter jag ensam eftersom elsa är magsjuk men men vi få göra det någon anna gång!

2 december


Hej sitter ner och har sett på Julkalender för det är ju andra decemer. Nu ska jag göra iordning mig för att cykla till skolan.

1 december

Hej jag jag vet har inte bloggat på ett bra tag nu men jag ska värkligen förska att göra det igen. Det är asmycket i skolan nu är alla lärare ska sätt betyg. Men i alla fall så är det 1 december och har precis tittat på julkalender eftersom jag inte tänkte på det imorse. Jag tycker inte att det känns som att det är december. Vad tycker ni?

Helgens planer
Fredag: Skola ingen träning för min del. Sen vid sju kom Elsa för att hon ska sova över hos mig.
Lördag: Ska väll va lite med Elsa på morgonen sen åker hon hem och jag till tävlingen. Göra lite läxor på kvällen.
Söndag: Morgonträning. Ska göra lite läxor öva till matteprovet mm.


Bildbrist

Godnatt

RSS 2.0