Min rygg gör ont

Hej har precis kommit hem från en rolig träning vi körde program blev lite konstigt igad men det gick ialla fall bra. Nu ska jag snart göra läxor. Ska först tycka lite synd om mig själv för jag har så himmla ont i ryggen fick det när vi hade geocaching på gympan och när vi lekter döda vid väggkanten. ha det bra //Emma

Klass tre varning


Hej har ni märkt hur det blåser ute. Jag är nästan klar med min so grej har typ två grejer kvar. Nu ska jag spela lite gsm.

trött trött orkar inte nu

hej är himmla seg ska egentligen göra so men är helt seg. Ska snart dra och träna igen ska bli kul.

Godmorgn


Nu är jag klar och ska snart åka och träna har lite on i halsen men vill in missa träningen. Ska hämta Madde vid kvart över.

Godnatt


Godantt nu är det tags att sova ska upp imorn och träna. Ska bli kul men vi ses imorn

New stuff




Wii


Nu blir det lite Wii med Matilda och Elin.

Hemma


Hej nu är jag hemma. Ska vila lite och sen måste jag städa rummet. Har köpt två "böcker"  bilder kommer senare!!

Godmorgon alla!!!! :P


Nu är jag klar och sak bara borsta tändera sen åker jag till ishallen. Det blir nova efter måste ju hitta en bra klänning till Maddes aftonfest!:P (spännande).

A heart of love a soul of gold

Är riktigt nöjd över rubriken kom precis på den! ^-^
Men i alla fall så ska jag lägga mig nu har varit upp rätt lägen men borde ha lagt mig för ett tagsen eftersom man kanske ska upp tidigt imorn. Jag har typ spelat gsm hela dagen på både datan och på mobilen ( Dem har ju fåtte en android app).
Jag mår hyvsat har hosta och är täppt i näsa (inte kul). Har laddat in nya bilder (inte så många dock).
Har inget mer att säga. Men jag längtar faktiskt till att få vara med skridskoskolebarnen imorn, saknar dem rätt mycket har inte träffat dem på vå veckor.
Godnatt

Glass och idol


Hej nu sitter jag och äter vanlj glass med chokladsås och ser på idol som jag inte brukar göra i vanliga fall men nu gör jag tydligen det. :P

Den 24 Novemer=234 dagen

Hej har suttit och gjort So och Franska ska lägga mig nu. HAr haft en omtumlande dag idag Min bussresa till ishallen blev väldigt intrenssant.
Buss 1  Buss 2

Okej jag tog min buss vi min hållplats hoppade på och betalde sen väntade jag till madde hållplats och så betalade hon om sate sig brevid mig. Sen några hållplatser ifrån skulle vi byta till 166 och då så missade vi den precis så då hoppade vi på smamma buss igen och chauffören skratten lite. Nästa håll plats provade vi igen och misslyckades igen så vi gick på samma buss igen och chauffören skrattede lika mycket som vi och vi höll på att ramla omkul. Men vi håppade på buss nummer ett och körde sedna en bit och sedna fick vi gå resten. 2 står för hur många gånger vi missade 166 och 3 för för hur många gånger vi gick på bussen och fyra för hur många gånger vi använde busskorten!!!



Godnatt

Hej nu är jag påväg till ishallen ska ha f...

Hej nu är jag påväg till ishallen ska ha följe med Madde :-)


Stopp jag vill inte

Hej nu har jag äntligen fåt fixat den här jävla iphoto jag skulle ladda in EN bild på eiffeltronet och då kom det in en massa bilder som data hade tagit själv på skärmen och jag har nu suttit en och en halv timme med att försöka att ta bort bilderna!!!! Jag skulle ju göra lite so ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ jag får panik, jag blir så sssssuuuuuuurrrrrrr!!!!!!!!!  Ajja nu ska jag lägga mig blir en massa läxor imorn eftersom jag inte ha göra so:n på kvällen nu.Det var typ över 20 000 bilder

Fattar ni så bra dem är


Godnatt

Nu sska jag lägga mig ska ha morgon träning imorn :)

Läxor på Ishallen

Hej sitter och gör läxor ska sluta snart ska ner till omklädningsrummet och byta om. Det var en skit gubb ( som tär klädd i arbetsuniform.) innan som kommer fram till mig när jag sitter i soffan på ett lite slappt sett och säger "sköt dig här här är vi ordentliga (Kommer inte ihåg exakt vad han så men något sånt), du får absolut inte ta med dig mat de ska du köpa i kjosken". Jag "Men kjosken var stängd". Han: " Men ändå" sen går han sin väg. Fattar du hur sur jag blev på honom hade lust att skrika bajskorv efter honom.

Min gimp ritning Rymden

Detta är min Gimp ritning som jag inte helt vet vad det ska föreställa men mina inspiration kommer från rymden.


Ja / Nej Hjälp!!



Godmorgon


Hello nu ska jag snart åka till ishallen för att träna morgonpass jag fattar inte vad jag har gett mig in i men jag följer med Matilda eftersom dt vra hon som ville det först. Direkt efter träningen så sak jag åka till skoan så det kommer bli tidsbrist. Måste gå nu hej så länge.

Breaking Dawn tummen upp

ni måste se den den är jätte bra:)

Gissa vad som händer ikväll...!!!

Hej vet in vad ikväl så blir det breaking dawn. Är så himla glad men nu blir det läxor har biologi prov på onsdag. Igår var jag på gymnasie messa men framförallt var jag och spelade med musiken det var kul gick sådär men vem bryr sig... Igår köpte jag också en underbar tröja och nu idag hittade jag två plagga jag helt hade glömt bort (upps!!).
Men ska inte blogga mer just nu har massa att göra, ska byta och klippa korna på Muffin, duscha och övan inför provert på onsddag.
Inköp:

Hittade längst in i garderoben

Ha det bäst :P

Läxor på en söndag -.-


Titta ser helt sjuk ut

Hej igår var jag inne på Kenzas och så ett helt underbart klipp men massa skoj och detta var något av det roligaste titta bara. Vad försöker Kenza vara! :P

Mys eftersom det är FREDAG


Hej Nu blir det mys med glögg och dator eftersom det är fredag!!!!!! Men jag ska träna om ens stund. Ska bli skönt. Hoppas in har det mys Hihi

Trött :/


Hej är super trött och har inga läxor tills imorn är så glad kan entligen lägga mig tidigt. Imorn har jag hk, ska bli kul.
Nördar denna låten som in i **** men början är bäst och mitten är kass men jaja.


Konståkning jahhoo

Nu ska jag snart cykla till konståkningen. Det börjar bli mörkt nu så nu åker jag ses sen. Ikväll blir det lite nya bilder :9

En underbar dag

Hej nu ska jag lägga mig och läsa Harry Potter som jag har längtat att få läsa mer av enda sen i går när jag var tvungen att sluta. Har haft en bra dag och sen så hade jag äntligen en riktig balett lektion som jag inte har haft sen typ jätte länge sen. Sen har jag varit men Muffin och fotat lite gulliga bilder(Kommer imorn). Hoppas in får en trevlig helg nu skajag lägga mig godnatt.

Hej ha precis kommit hemifrån en rolig trä...

Hej ha precis kommit hemifrån en rolig träning och nu är det dags för läxor har ju so prov imorgon


16.16 pussa händerna

16.16 pussa händerna


Sitter på ishallen och ska prova att mobil...

Sitter på ishallen och ska prova att mobilblogga :-P


STUDIEDAG!!!!!!!


Hej har precis vaknat så skönt att slippa vakna typ vi 7 men idag blir det chill ska titta på tv se, spela data mm

Godnatt


NU blir det en snabbis ska vara lite aktiv på gsm 21 58 så. Jag har haft en läxrik dag men imorn är det studie dag

Emma tipsar: förkyld

När jag blir förkyld får jag oftast ont i öronen om jag inte håller på att snyta mig hela tiden eller blir täpt därför använder jag Nezeril som jag tycker är jätte bra när man är förkyld och snorig.

Video

Hej här kommer videon från tävlingen måste bara säga att även om jag failade lite så hade jag jätter roligt


Home sweet home


Hej har varit hemma ett tag nu har bara inte orkat att upd. Men jag kom på 7 av 11 är rätt nöjd eftersom mina hopp blev helt konstiga men men

Home snart


A flower in the middel of the road


En gång med lycka


Höst <3


Puss puss och få tur


Solen skiner och jag sitter i en kall ishall


When the road dosen't end


Ja vad gör man nu??


Alla löven faller


På väg till tävlingen


Godnatt


Godnatt nu ska jag gå och lägga mig och imorn så händer det men jag har gjort en massa tidsinställda inlägg med massa bilder.

Gör allt iordning

Hej nu håller jag på att göra allt iordning inför imorn ska bli kul men nu ska jag måla naglarna så vi hörs senare

an only person can't do everything


Hello och nu är det HELG!!! aaa skönt att bara ta det lungt och imorn blir det tävling :) Sitter och skypar ska snart ta och åka och träna. Ha det bäst

11.11 11/11 11


Hello nu så ska ni inte glöma att pussa händerna på 11.11 11/11 11 men i alla fall så ska jag sticka till Elsa nu för att göra uppvärmningar till jympan!

Sitter med FLUX i munnen

Hej sitter med flux i munnen på grund utav att vi hade en tandhyigennist på besök och hon visade hemska bilder på folk som inte har tagit handom sina tänder och det var inte så kul att titta på… Har iallafall pratat klar med asal på skype och sitter bara med Johanna ska snart lägga mig.

En fråga ett svar


Svar: Det är glögg alma och du är så välkommen att komma hit och dika lite glögg

Min klänning





Nu blir det mys


Godmorgon


Hej ska jag bara borsta tänderna och sen så börjar jag 8.20 Efter skolan har jag ingen balett. Så jag kommer vara hemma hela eftermiddagen och bara ta det lungt:P

Hej ska tillbringa dagen på ishallen

Hej nu sitter jag på ishallen och är på dator och käkar kanell bulle och driker fanta. Har typ inga läxor förutom svenska och franska så skönt. Ska träna snart och mitt databatteri börjar ta slut men aja ville bara uppd.

Svar:Tack du med!!


Godnatt


Nu ska jag lägga mig och sova börjar tidigt imorn ska typ också gå till skolan så jag måste gå as tidigt.

Tänk att jag hann


(Madde från i Söndags då vi hade jättekul)
Hej nu sitter jag framför teven och ska precis börja se lite på Vetenskapensvärld och spela gsm. Har precis gjort alla mina läxor för en gångs skull så jag har lite ledigt :P

Emma tipsar: För torra läppar


Är överlycklig


Jag har börjat älska scerien Akward och jag har sett alla avsnitt idag och nu kl 19.00 kommer ett nytt är så himla glad för jag vill så gärna se fortsättningen

lite so nu



Muffin är lugn nu


Hej nu har jag äntligen kommit in och jag har fått lugnat ner muffin(!!!). Men nu är jag så kall så jag tänker sitta i soffan och titta på introt till Ema.


Då sitter man ute och försöker lungna Muffin


Hej sitter ute och håller på att fysa ihäj men jag har med mig dator så jaghar något att göra när jsg väntar på att muffin ska lungna sig eftersom han här helt as uppjagad på grund ut av att mamma håller på att sy nya köks garndiner och  så skulle hon skaka av tyget och då blev Muffin jätter rädd och det är det som hände.

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömer aldrig bort vad du gjort


Hej sitter vilar har precis tränat och jag gick igenom mitt program idag gick bra men jag var stressad i slutet men hoppas det går bra imorn för ska ju tävla på söndag. Nu blir det nog lite so, gsm ich städa rummet :(

riktigt kul


Hej nu har jag, madde, lovisa och Matilda lekt mörke kurajöma och det var läskgit. Men nu ska Madde och lovisa hem så nu är det över för idag har haft kul :)

är du en riktig tjej? från fb

Jag kan inte få det större jag är ledsen ;(
Är du en riktig tjej?

du har:

[x] du har fler än 5 nagellack.
... [x] du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] du har lösnaglar/ haft
[x] har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn

[x] du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] när du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] du brukar gå på stan med din mamma.
[x] du har haft rosa väggar i ditt rum.

[] du har färgat håret
[] du har slingat håret
[x] du har alltid din mobil med dig.
[] du dansar vilt när du är ensam hemma
[] du går nästan aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[x] du älskar att gå till frisören.
[] du solar hellre än att bada! typ.

du älskar:

[x] skor (sneekers)
[ x] färgen rosa. inte älskar.. men gillar
[x] shopping
[ ] dekorationer
[x] speglar!! ja som faan!!
[ ] skolan
[x] delfiner
[] disneyfilmer
[ ] ljus
[x] blommor
[x] mjukisdjur

shoppar/shoppat på:

[] MQ
[] Kompaniet
[] Victoria's secret
[x] H&M
[] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot (ibland)
[] NK
[] Top Gun
[x] JC (ibland)
[] BIK BOK
[x] Kappahl
[] CUBUS
[] Sisters! ibland:)
[x] lindex

du säger:

[ ] whatever
[x] oh my god
[x] vet inte
[ ] cute
[ ] hot
[x) typ
[x] "visst"
[x] "säkert"
[ ] ursäkta?
[ ] ofta
[ ] daaah
[] lol

LÄSER:

[] frida
[ ] cosmopolitan
[] glamour
[] elle
[] gogirl
[] bravo
[x] julia (ibland)
[ ] wendy
[ ] bravo girl
[ ] star flash
[ ] OKEJ

DU GILLAR DESSA FILMER:

[ ] elizabetown
[] eva och adam
[] freaky friday
[x] twilight/new moon/eclipse
[] walk to remember
[] remember me
[ ] where The Heart Is
[x ] just my luck
[x ] john tucker must die
[] the holiday
[] girls united
[ ] how to lose a guy in 10 days
[x] hannah montana the movie  (måste jag erkänna)

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[] lost
[x] top modell
[x] project runway(ibland
[] desperate housewives
[ ] the simple life
[ ] men in trees
[] 8th & ocean
[] grey's anatomy
[ ] the oc
[] laguna beach/the hills
[ ] nip/tuck
[ ] gilmore girls
[] one three hill
[ ] deroes
[] idol

37 st omg haha

0-15 du är kille hehe
16-25 killtjej
26-35 vanlig tjej
36-44 fjortis varning?
45-69 fjortis bitch
70-94 värsta fjortisen ever

Kopplar ner


Hej nu måste jag koppla ner säger mamma men i alla fall för stunden men jag säger ändå godnatt nu för jag orkar inte göra det sen. HAr haft en chill dag idag varit hemma och chillat med datorn. Har varit väldigt aktiv på datorn. Men imorgon så blir det skridkoskola tror jag iallafall men jag får gå upp i vanlig tid och titta för säkerhets skull.
A just det jag sitter och äter pringles och kollar lite forum på gsm.

I <3 YOU


Hittade detta på internet

1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
11. En snigel kan sova i tre år.
12. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
15. Alla isbjörnar är vänsterhänta.
16. En struts öga är större än dess hjärna.
17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
18. Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor - tills den dör av svält.
19. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
20. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.
21. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
22. Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.
23. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
24. Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
25. Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången.
26. Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.
27. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
28. En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.
29. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
30. Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor.
31. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson
32. Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.
33. Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.
34. Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
35. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.
36. Jättebläckfisken har världens största ögon.
37. En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.
38. Guinesse Rekord-bok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.
39. Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.
40. I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.
41. Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.
42. En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.
43. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.
44. En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.
45. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.
46. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.
47. Internet består till 61% av porr.
48. Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa.
49. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
50. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

Vilken dag

Hej har haft en lång och rolig dag. Var på Ikea, tränade och det gick väldigt bra sen har jag också varit trött. Nu ska jag lägga mig.
Min klänning kommer typ på Måndag:

Shit, tiden bara flyger iväg


(Emmas Kreativ lösning för att slippa ha sladdar på golvet)
Håller ni inte me (säg vad ni tycker). Jag tycket att tiden går himla snabbt och den kunnde gå lite långsamare. Nu är klockan redan 9 och jag har inte fått gjort så mycket så nu blir det godnatt på er.

Titta Hit


Nya låtar iTunes



Inköpen från Entré


+ Hårband och dougnut

Mot busshållsbplatsen


Nu kör mamma mig till busshållplatsen där jag möter Alice,Alma,Elsa,Sille,Linnéa. Förlåt om jag har glömt någon…

Ny header


Dagens kläder


Imorn


Tja nu ska jag snart lägga mig ska upp tidigt imorrn ska ju till Entré med tjejerna. Nu ska jag lägga mig och sova vill ju inte vara trött imorn.

Å är så himla nöjd


Å jag älskar min nya frisyr blev så himla nöjd! Kom hem från en lite tur på nova. Klippte mig och tittade lite i butikerna hittade faktiskt lite skoj!!

I can't be tamed


Nu ska jag äta lite och sedan åker jag till nova och klipper mig

Dagens klädval



Är det lönt

Är det lönt att fortsätta att blogga? Orkar jag blogga?
A men jag ska väll fortsätta ett tag till.

RSS 2.0