Underbart!!



Va med och tävla

Jag tycker att du ska vara med och tävla om denna super snygga usa bikini!
Du ska bara göra:
1. Gilla Mad Lady på fb
2. Skriv "jag är med" under här
3. Och sen så är du med!
Enklet Penkelt



Vilka söta killar

Hej! Har varit hemma i ca en timme nu vi sitter och fixar varandras hår. Det blev en lite misslyckad tur till folketspark. Först glömde Johanna pengar sen så hade jag nästan inga pengar. Sen så var det sjukt dyrt så jag rekommenderar det inte till någon. Men när vi väntade på att Johannas pappa som skulle komma och hämta oss var det två söta små killar som blåste sopbubblor så jag fick fotade lite under tiden och det tyckte det va jättekul! Så underbart. Det blev några fina bilder men det var svårt att få bubblorna på bild på grund av vinden. Det var en läskig man som så ut som att han sov där som låg och sjöng och pratade jätte högt på något konstigt språk.Det var lite udda. Alla stirra på honom för han skrek/sjöng så högt.



Mys morgon

Hej! Gick upp vid nio och sen så har jag sutit ner i soffan och kollat på tv. Underbar!! Nu ska jag göra i ordning mig eftersom jag ska till Johanna och sova över i den hemskaste bäddsoffan ever. ajajaja säger jag bara. Men får stå ut med det. Ska öva lite till proven eller va de fan det är.  Dagens:

Där är den nya tröja jag pratar om!!

En förhoppning om ett A

Hej! Ska snart gå och lägga mig efter att ha haft en underbar kväll med Alma. Vi har prata skratta och haft riktig kul. Önskar man hade tid till fler sådan kvällar i alla fall så har jag varit och åkt lite allmänhet. Sjukt roligt med klatt om baken. Har läxor över helgen som verkligen går mig på nerverna. Att ha ett läxförhör en dag efter att skolan har börjat är inte helt snällt och det räcker inte för jag har typ 40 ord i franskan jag ska kunna så det får man plugga på. Har köpt en nu tröja för inte så länge sedan, det var samma dag som Fashion agenst adis kom ut så det var i torsdags. Lovar att visa bild på den. Hörs!

Johanna är!

Hej! Nu ska vi lägga oss för imorn sticker vi till isen och det ska bli underbart sen är det valborg och då ska jag till grytan umgås lite med kompisarna. Men i alla fall måste jag gå nu hörs!

Underbar bild av Madde!!

Det var länge sedan

Hej!
Det är helt hemskt har inte bloggat på ett bra tag har bara haft så mycket men ska försöka gör det igen.
Är lite deprimerad efter som Piknick (i Picasa) var det programmet jag brukade redigera i men nu när det är borta hittar jag inte något som är lika bra men Pikmonky är nästan lika bra. Men i alla fall sitter jag i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja sen så sticker jag till flöjten och sen till HM för att uppd mig med den nya kollektionen.
Hoppas det inte regnar för mycket för kommer vara runt om kring i stan. Sen så tränar jag vid fem. Hörs!

April väder

Hej! Har vilat lite efter att ha varit vid högskolan för en lite show som var helt ok. Vi lyckades att välja tiden då det regnade mest och det t.o.m haglade ett tag. Fast jag har regnkläder så det var bra. Det är riktigt april väder ute ena stunden spöregnar det och nästa är det sol. haha. Ska i alla fall städa klart på rummet, började igår och sen så blev jag inte klar men nu ska jag göra det sista. Sen så måste jag gör klart saker innan skolan imron.


I'll lift you up, I'll nerver stop

Hej sitter nu och surfar lite. Skypade nyss med Johanna men hon skull köpa lite grejer till kaninen. Så nu sitter jag här. Men i alla fall hittade jag världens snyggase skor alla borde ha, vill ha dem. Så underbara. Namnet är ännu bättre " Forget your boyfriend. Underbara!!

Är den inte underbara. Men ska snart äta Lunch och det är tur för jag är sjukt hungrig.
Imorn har jag två redovisningar. En i svenska där jag ska prata inför klassen och sen den andra är i franska hoppas det går bra.
Sen så har jag hittat en låt som 1D inte har på skivan vilket är surt för jag tycker den är jätte bra!!



Midnihgt rose

Hej har äntligen lyckts få över lite bilder från min kamera.
Har haft en seg dag kollar på MTV nu och chattar lite med den bästa Linnea som alltid är där när jag har tråk!! <3
Jag är slot över mig själv har lyckats springa tre km två gånger utan att stanna och den sista gånger sprang jag det på 17 min så är stolt.
Nu är Picnick borta så det är sur men hörs!

Sent pga Svenska

Nu är man då klar med sin svenska uppgift så sjukt störigt att jag är klar nu det blev rätt bra ändå men måste verkligen lägga mig nu ska ju upp kl. 7 JOBBIGT. Godnatt.


Surt

Hej! Ska gå och lägga mig efter en tråkig dag med massa läxor men i alla fall så är det skola imorn vet inte vad jag ska tycka om det men ska ut till Muffin. Ska äntligen tränan imorn fast det är styrketräning för det blir ingen mer is på ett tag. Men har inga bilder för tillfället för mitt kära usb är borta och får inte över bilderna utan det. ;(

En fredagmorgon

Hej! Är klar och sitter och försöker fördröja tiden.
Har jympa som första ämne och det är inte så kul dessutom så ska vi springa långt idag på morgonen och det vill inte jag. Det är bara jobbigt.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer får bara go whit the flow.
Har fyra lektioner att ta mig igenom inna det blir helg. Men en av dem är bild och en är engelska där vi ser på filmen Juno. Bra än så länge. Hörs! En lite sommar bild från sommaren 2011.


Fake it til you make it

Hej. Funderar på att skaffa en egen sida för orkar inte det här med blogg.se vill liksom har ett eget.
Men i alla fall så ska jag lägga mig nu, jag går och lägger mig alldeles försent sjukt störigt.
Men idag är det torsdag och en dag kvar tills det är helg och jag slipper skolan. Vill lägga upp en massa bilder men hittar inte det lilla usbet jag använder.
Så nu får ni föreställa er dagens outfit.
Okej börjar med att jag hade mitt hår utsläpp och sen så hade jag en vit vanlig basic shorta från hon som inte var knäpp sen under den hade jag ett vitt långt linne från gina som gick över rumpan. Sen så hade jag svarta läggnings till. Skorna jag bar till detta var min högklackade skor som jag köpte i vintras på dinsko.
Måste läsa lite.
Men i alla fall så rekommenderar jag en app som heter Viber som gör så att du messar och ringer fritt, så bra för mig. Hörs!
Klip som jag säker har visat förut men det är riktigt bra tycker jag så kolla, du känner säkert igen några artister.

Skrattade så att tårarna sprutade


Min älskade Muffin

Hej! Sitter nu på datorn för att göra det sista så då tänkte jag att jag kunde klämma in ett litet blogginlägg. Har i alla fall precis varit hos/med Muffin, är orolig för min älskling för på ryggen under pälsen är huden helt konstig och på ena tassen så är en lite fläck med bara lite hår på men jag tror att det på tassen beror på att det är tid för fällning nu. Idag är det första dagen i skolan efter påsklovet och det har varit över trevligt att få träffa alla kompisar igen men skolan var inte lika kul, vi hoppade i direkt i det tuffa skolschemat med två prov DENNA veckan. Alltså har jag pluggat en hel del idag men jag har också hjälpt alma att tona håret. En upplevelse som kommer sparas i minnet för en väldigt lång tid. Sjukt kul! Igår kom jag hem vid ca 1 efter att ha kört bil i sex timmar satt i mitten och försökte sova med det gick inte värst bra slutade med att jag somnade en halvtimme dubblevikt. Va i stockholm och på landet under påsken om ni undrar varför jag har åkt bil så lång. Ha det bra så ses vi.

What the fuck det är 5 cm snö!!!!

Hej ska gå och lägga mig nu efter en lång dag. Har varit hos gäster och kom hem för ca en halvtimme sen. Vi spelade bowling och så gjorde jag var sin strike med händerna även om jag är vänsterhänt cool kallar jag det. Imorn ska jag, vet inte vad planerna är men ska i alla fall sätta näsan i skolböckerna. Sov gott och så ses vi imorn, ska lägga mig och läsa min lilla nya tidning Cosmopolitan "So far so good!!!!
Ps har så segt internet på mammas mobil här uppe(finns inget wifi här så få surfa om jag ska på mammas mobil) så jag kan inte lägga upp några bilder.


En lugn förmiddag

Hej. Sitter ner i storstugan och sitter i soffan och chillar. Kollar lite på min nya kusin, lite och söt. Ska göra lite läxor för har en massa prov och sånt. Bebisen sover inbäddad i en fin filt mys. Hörs!


På väg mot landet

Hej! Sitter och trängs i bilen och kommer att få göra det ett tag till. Hörs!


Lila

Ska åka iväg och vaccnera kaninerna sen åker jag till något köpcenter för det blir inte kul att gå i stan eftersom det snöar väldigt mycket.

RSS 2.0