Rosa urbanears

Hej! Har bytt om och väntar på att Johanna ska komma För hon ska köra mig till Baletten. är sjukt trött, herre gud så ansträngande det är att jobba tog en lite paus, som jag skrev innan och då kände jag att jag bara kunde lägga mig ner för att somna. Hörs!

Ska ta fram vårjackan idag och inviga den för iår, det har ju varit så fin väder på sistonde.

Paus! Hej sitter nu en lite paus u jobbet...

mms_img33184 (MMS)

Paus! Hej sitter nu en lite paus från jobbet, är sjukt trött. Luncha vid tolvtiden med Mirlinda på grönt och gott, as gott och inte alls dyrt. Efter jobbet åker jag hem byter om till tränings kläder och åker till baletten.


God förmiddag

Hej Sitter nu och har preics käkat klart min frukost och ska gör i ordining mig. Börjar 10 så jag har det rätt chill ändå. Idag ska jag ut och luncha men Mirlinda och i går blev det Elsa, mys.
Dagensuotfit:

Dålig på att blogga, Massa burkar, Ont i ryggen igen

-Nej Emma skärp dig du måste blogga mer.
-Jag vet men jag liksom orkar inte
-Måste göra det för dina läsares skull!
- Aa men har haft så mycket som till ex i går praoade jag och efter det var jag helt slut fast ringde ändå johanna och hon kom över.
-Hade du inte träning igår?
- Nej det var en tävling för dem som inte hade program så ja...
- Min varför bloggade du inte idag?
- Jag jobbade förstås på mogonen längtar mig igenom hela dagen efter att få träna och sen så ringer Johanna vid två tiden och säger att den Jävla ismaskinen är "trasig" och fatta hur sur och besviken jag blir.
- Varför?
-För jag kommer inte att få ha is fören på torsdag.
-ilandsproblem eller vad??!!
-ajaj Men i alla fall så har jag det ganska chill på min praoplats.
- Skönt
- Har fått massa borer och sen så har jag köpt lite nödvändigt inför våren, som snart är här idag var det 15°c som max.
-Nice
-Måste gå, kul att prata
-Hörs!



Första prao-dagen

Hej! Sitter och tittar på Extrem home makeover för jag börjar inte fören kl tio. Fast jag ska åka lite innan. Ska vakna senare imorn för örkar inte vänta. Direkt efter praoen sticker jag till träningen. Inga läxor denna veckan SÅ skönt. Hörs!

Did you find your self?

Hej! Nu ska jag skulat skypa med Johanna snart och gå ut till Muffin och vara med honom och en ska jag duscha och ta hand om mitt hår för imorn ska jag ju till praoen ska bli så kul. Så jag kommer inte ha riktig skola på typ två veckor till. Godnatt!

Sista dagen på Sportlovet

Hej! Sitter med johanna och vi vet inte vad vi ska göra för tillfället. Vi har fotat lite när vi hoppade på studsmattan och har haft riktigt kul. Det är fint väder och vi funderar på att vi ska ut och fota lite natur så vi gör något den sista dagen på sportlovet. Shit det är sista dagen på sportlovet, tiden går för snabbt jag tycker att den kan sakta ner lite.

At the moment

Hello. Sitter nu i säng och ska lägga mig när som helst. Är sjukt trött har varit uppe sen sju i morse. Segt men i alla fall så har jag inte haft lite att göra. Har träna vid nio och sen hem med Johanna och sy klart min Onepiece för en gång skull. (Visar bilder på den imon, min kamera dog lite när jag skulle göra det så ja..) Efter det så blev det hem till Linnea och ha ett kul där och nu har jag varit hemma i typ en halvtimme så det är dags att lägga sig. Är typ den enda i huset som är vaken (upps!). Blir lite tjatigt om vad jag har gjort men i alla fall så var jag på stan i fredags en snabb sväng och köpte en bikiniöverdel som jag också visar imorn. Blev väldigt nöjd nu ska bara värmen komma så jag kan börja använda den. Tycke det är skönt att det är vår nu för jag har blivit trött på vinter för denna gången. Få komma senare vid årsskiftet. Nu vill jag har sol och plusgrader så jag kan börja använda alla mina underbara sommar/vår kläder. Ha det gott så ses vi imorn. Godnatt.

Dag att gå och lägga sig


Med Johanna

Hej har preics duschat och ätit. Sitter och tittar på Simpson medans Matilda och Johanna förbereder en Modeshow. Har inrw mycket mer att skriva. Så hörs!

Lunch

Nu ska jag äta den underbara pizzan som jag har gjort med mamma eller ska man kalla med mamma. Hon satt och titta på sin dator och jag gjorde den men det är ok det var roligt att prata och laga. Ska åka till Johanna sen och få se vad som händer sen hos Johanna. Åker till träningen sen vid 5.


It's a smal world


Heaven

Sitter med datorn i knät med pyjamas och bara njuter av solen och en skön sovmorgon. Ska snart äta lite frukost som mamma har fixa lite extra kolla bara. Vaknade vid typ 10 så jag har varit vaken ett tag. Hörs!

Are you the lucky one?

Ska nu lägga mig och sova efter en skön och lugn dag med massa sol. Imorn ska jag, nej jag vet inte kanske sy klart min onepiece och så ska jag "vaccinera" Muffin mot sin underbara (*host) husdjur för sista gången. Har lite ont i öronen så få se om jag ska träna imorn. Hörs!

Har bara två procent batteri så det är bäst att ladda den innan den dör för det är så jobbigt när den dör!

Why are you looking at her, not me

Tjabb! Har ätit lite och sitter nu och kollar på Simpson. Var ensam på träningen idag (alla var typ borta), jobbit men bra för min del. Nu är det redan torsdag och jag tycker att det går för fort :(. Kan man inte ha sportlov i två veckor. Programet börjar nu så vi hörs!

Så underbart väder

Nu sitter jag och ska försöka komma på en budget som passar mig och vad som måste införskaffas till våren. Har mycket som måste handlas men behöver prioritera lite :(. Ska snart äta soppa mumms sen åker jag till ishallen.


Snön är borta och solen är här

Det är en underbar dag idag med solen som står på topp, ska snart äta.Har gjort i ordning mig och ska bara ta det lugnt idag. Har inge planer utom träning då men det är en annan sak. Hoppas ni har haft en underbar morgon.

More then this

Tjabba! Har typ inte bloggat på evigheter bara årkar inte men ska försöka lite mer men vill inte vara en datanörd under lovet. Har har haft sovmorgon sen blev det en dag med några i klassen. Har inte mycket mer att säga.
Dagens klädval:

Im back

Hello! Nu är jag tillbaka och kommer blogga som den. Från söndags till måndags sov Johanna över och ville inte sitta på datorn när jag har kompis hemma. Sen på måndag morgon hade jag tandläkare och träning vid typ åtta. Så det blev tidiga dagar. Sen efter Tandläkare och morgonträningen var jag på öppen is. Hem och äta sova lite och tränan igen. Samma sak på Tisdag förutom att jag sov över hos Johanna. Så nu sitter jag hemma och gör ett inlägg. Har precis ätit och kollar på Halv åtta hos mig. Har inte kunnat vara uppd p.g.a att Johanna har internetförbud så jag. Nu börjar det. Hörs!


Uppdatering

Hej. Nu är det Söndag ocj hag har precis ätit lite mellis. Har varit ute och joggat, så skönt. Johanna ska i alla fall kanske komma ikväll beror på hur hon mår eftersom att på måndag ska jag och kanske hon på morgonträning och sen ska nästa hela dagen spenderas i ishallen. Tur att man inte har några läxor över helgen. Just nu kollar jag lite på tv. Igår var jag på Nova och köpte lite:

Godnatt


Mot Nova

Hej hopp gummisnopp nu ska jag åka ivä till Nova med Alma, Matilda och Mamma. Få ser vad som händer har med mig min "lilla" lista. Är rätt trött men inte för trött för att åka till Nova. Idag på träningen hoppade vi en hel del och shit vad jag flög herre min gud. Vi var bara två sycken så det var mycket hjälp. Nice. Hörs!

Seg morgon

Godmorgon alla! Nu ska jag iväg på mornträning. Det är kul när man väl är i ishallen men annars är det överjobbit att komma upp ur sängen. Ska köpa lite halm på vägen hem för det tog slut igår hos kaninern. Hörs!

525600 minutes

Hej. En nya desing på bloggen. Är rätt nöjd ändå. Hoppas ni gillar den. Lämna en kommentar om vad ni tycker om dem. I alla fall så ska jag lägga mig. Har precis sakt godnatt till Muffin. Imon är det en fullproppad dag med tidig morgonträning och sen Nova. Tänker börja jogga inom snar framtid så jag måste införskaffa lite utrustning till det. Har en hel del att hadla inför våren men ser om jag hittar något av det imorn.



En lång svart tröja från gina
!!!Present till Linnea!!!
Jeans
tröja
shorts från gina
macskal + klistermärke
stativ
fjärrutlösare
penna
bad hear som skyddar mot att förstöra håret när man plattar.
Låga vita convers
Joggingbyxor
joggingjacka
ordentliga jogging skor.




Godnatt

Everyone have a big dream


Tagga lov

Jaaaaaaaaaaaaa nu är det sportlov, så överbra. Tittar på Simpson
fast nu är det reklam så det blir JerseyShore. Haha.
Imorn blir det tränig nova köpa lite saker och sånt. Hörs!

Snabbis

Hello. Alma kommer om en lite pytte lite stund och då ska vi gå till gympan. Måste gå hörs! Uppd mer under dagen!

cmd/ctrl + r = ?

Hej ska lägga mig nu men först tycker jag att ni ska prova detta
Mac: cmd och r    Windows: ctrl och r
Imorn när det vanligt schema så jag börjar typ vi halv nio och
har gympa och sen bild, lunch, matte engelska och sen slutar vi.
Ha det bäst Emma Godnatt!

Dejt med duschen

Ska ut till Muffin nu och sen blir det att duscha efter den jobbiga träningen.
Tror jag inte har varit så ansträngd på så länge. Hörs!

You just got one life, so make it a good one


Nawww

Hemma från dubbelträning. Är trött och har precis ätit. KOllar lite på halv åtta
hos mig. Det är faktiskt riktigt bra. Har lite ny design som ex lite bilder i sidan
som jag har hittat på we heart it. Hörs!

Långa fjädar

Ska snart gå och hämta Alma! Ska gå till skolan. Börjar nio! Men i alla fall så ser jag ut såhär idag:
Lite dålig bild var tvungen att ta den snabbt! aja
Örhängen-gina  tröja-gina  byxor-whoops

We heart it

We heart it OMG säger jag bara. Riktigt överfina bilder. Helt otrolgit. Det finns en hel evighet av dem. Som sagt har skaffa konto där idag. Är så glad att jag gjorde det!!! I alla fall så ska jag lägga mig och läsa lite sen så ska jag sova och vakna imorn frisk och glad. Men är inte jätte glad för att gå till skolan även om vi har studie dag och börjar nio och slutar två för vi ska ha "ta igen" i typ två timmar och va f*n ska man göra om man redan har gjort allt prov och klarat av det och har inga läxor att göra! Vet ej hur dem tänker!!! aja får bli som det bli för det är lärarna som bestämmer.:( Här kommer en bild på en rosa jag fick när jag tävlade i helgen. Godnatt

Ingen träning

Sitter och kollar på tv! Just nu är det reklam :( Gillar inte reklam men dem är bara bra när man ser på långfilm och behöver kisspaus. Sitter även och äter lite kärleksmumms älskar det. Ingen träning för mig idag vill vara med i skolan för vi har matteprov och jag har inte lust att missa det. Senare så har jag dubbelträning som jag inte har haft sen i höstas :(
Hade innebandyturnering idag i skolan Vet ej hur det gick för killarna i klassen men vi kom två men jag tycker vi borde ha vunnit!
Imorn blir det reflektionsdag som betyder sovmorgon chill lektioner och slutar tidigt. Men kommer ha typ as tråkigt för vi sak ha ta igen eftermiddag. Fattar inte varför vi har ju inga läxor och sen så är det sportlov om tre dagar. Aja ville åka skridkor men Nejj skolan har inte råd. :(((
Hörs!

Ingen bild:(

En snabbis. Ska har lagt mig för ett bra tag sen men började chatta med en av min kompisar som nu mera bor i USA. VI diskuterade lite allmänt och om konståkning. För båda två gillar det så ja... det var också så vi träffades!! Nu är det snar 15 februari och alla hjärtans dag är snart slut. Få vänta ett Helt år till innan det blir alla <3 dag igen. Ha det bäst EMMA

♥Alla hjärtans dag♥

Glad Alla hjärtans dag nu ska jag sticka till skolan kanske uppd i skolan. Ska ta det lungt idag. Men i alla fall så är det alla hjärtans dag och undrar vad som händer idag. Måste gå. Hörs!


Glad alla hjärtans dag



ej mina --> http://www.hwtm.com/

Cheers!








Tillhör ej mig ---> http://www.hwtm.com

2 cool 4 school

Är hemma nu. Ha en underbar sovmorgon och har det tills 9.50, så jag har en massa tid att bara sega mig med. Det har inte ni. Men i alla fall så är det måndag och det är sol ute och några cm snö. Det skulle ju snöa vi juafton inte nu. Jag vill ha vår nu!
Dagens: Tröja Gina - Byxor Whoops
Bild kommer

Kvällens fotografin

Här kommer lite bilder från ikväll när jag var ute med min älskade Muffin! Han vara så himmla gosig idag, så det blev en mys dag! :)




Fattade att man kunder göra såhär!!

Ska sätta mig och gör det sista kemi uppgifter, hatar när lärare ger en läxa över helgen! Aja kom på att man kunde ta bort mitt objektiv från min kamera idag. Kameran så riktigt rolig ut! :P
Lite dålig bildkvalite för man fotar ju med sin data haha

Röda roser







Tillhör ej mig ---> http://www.hwtm.com/

Underbara färger





Ej mina --> http://www.hwtm.com/

På väg

Till tävlingen. Ska bli kul men är nervös. Är alltid det innan jag går på isen. Jobbigt :s


Ett måste innan man dör!

Ni måste bara kolla är helt sjukt. Hittade den på en av mina kompisars bloggar. Haha bäst

Hemma igen

Hemma! Nu ska jag lägga mig ska upp tidigt imorn och göra i ordning mig inför tävlingen. Ska sminka mig med glitter, ha glitter i håret, fixa naglarna och bara göra mig allmänt fin! :) Ska åka vid 10 för att vara där en timme innan. Nu får vi hoppas att dem ligger före i schemat så jag inte behöver komma jätte sent till konfa mötet. Har inte mycket mer att säga än godnatt!

på väg till...

Mot någon liten by någonstans. Ska åka nu och hälsa på några av mammas kompisar. Vet ej vad som kommer att hända där. Få se! Hoppas något kul!

Vårens första insekter





Inte mina bildet ----> http://www.hwtm.com

Redigera bilder

Före:


Efter:

Never say Never

Har precis tränat klart och ska nu åka hem och göra i ording tills imorn. Packa allt som ska med och göra i ording massa.  Denna bilden tycker jag mycket om. Det är två glas i varandra. Det är vatten i båda glasen. Tog den i förra helgen.



Nice???


How i used to be

Ska iväg till konståkningen snart. Har klätt på mig och ska åka och hämta upp Johanna vi åtta. Idag kommer det några tidsinställda inlägga bara så ni vet. Igår somnade jag direkt jag var så sjukt trött. Det var skönt att sova men igen sovmorgon för mig inte :( Hörs!

Blablabla


Nytt kolla genast, vad tycks?


Ojoj

Mina stakars öron mår inte bra av detta. Sitter nu med mösa, halsduk, finkrämmer nivea på läpparna (Läpparna är helt uttårkade), lokobas på händerna och sen så halstablet i en halvgodsmak. Hittade inte min favoritsmak.  :,(

Känner mig dålig

Känner mig sjuk. Vet inte varför känner mig väldigt ner och så. Borde göra lite grejer men årkar inte. Ska snart gå och lägga mig så jag får en bra sömn och kanske kan känna mig lite bättre imorn. Det är säkert någon slags vintersjuka. ORKAR inte vara sjuk just nu. Planer för söndag är att jag först ska tävla sen ska jag iväg på konfa direkt efter. Kommer komma försent (pinit) med det är bättre än att inte komma. Nu ska jag ladda ner photoshop och prova det.
Världens godaste klubbor!

Dagens kläder

Sorry för dålig uppd med nu är det så att det är sjukt mycket i skolan men imorn blir det de sista läxorna/proven/läxförhören. Sen blir det bättre. Idag har jag haft en hyfsat dag. Två läxförhör direkt efter varandra. Hoppas det gick bra. NU ska jag snart iväg på träning och Johanna kommer och hämtar mig. Funderar på en ny header. Men det är så svårt har haft så många. Det går inte att slå den bästa men ska försöka.
Efter träningen blir det Franska (inför muntlig redovisning), Svenska (skriva klart praobrev) och kemi som är ett prov och en inlämningsuppgift.
NU är det slutpratar om dåliga saker för här kommer dagens klädval:
Tröja HM - Shorts Gina

Det var länge sedan

Hej.
Nu kommer ett inlägg. Jag har inte bloggat på någon dag det är för skit vad mycket det är iskolan kan sitta hemma i flera timma och bara pluggar -.- Hoppas det blir bättre snart. Men det lär inte bli det föräns om nästa nästa vecka. Imorgon har jag so-prov om franska och amerikanska revolutionen och franska fraser. Tills onsdag har jag två läxförhör. Ett i Kemi om kolhydrater och ett om i idrott. Nästa måndag har jag musikteoriprov och vi vet inte enns vad som kommer för läraren var sjuk idag. Sen samma vecka på torsdag har vi matte-prov. Är jag död eller? I alla fall lär jag vara det efter detta.
Har en lite pluggpaus för att kunna slappa i typ 5 min. Hade en innan också. Det var en lyxig en. Det blev ansiktemask. Skönt med jobbit att få av. Måste fortsätta att plugga ses.

Vet inte vad som passar

Hej. Ska gå ner och borsta tänderna sen ska vi hämta johanna. Vi ska ju på träning. Igår kom jag hem vi 5 med stelfrusna tår och sen skulle jag direkt till Office. sen kom jag hem typ helt död. Duschade satt framfördator laddade upp lite bilder på fb från igår. Hörs!

Lite onepiece gör susen


Mumms.. Semlor


Godnatt. Ska lägga mig och sova nu efter en lång dag. Imorn ska jag upp ca 9 och alma kommer klockan 10.40 och jag har LOVAT henne att jag ska vara klar då, så det sk jag vara.

Planer

Hej ska nu plugga det sista. Lite so. Ska göra en sammanfattning inför provet på Tisdag.
Imorn ska jag till stan men kompisarna men inte viken stad som helst.
Kanske blir några inköp. Ska ha med mig kameran så det blir väll några foton.

Önskar mig!!!


Dagens


Han fick aldrig "jag älskar dig" tillbaka

Hej har precis kommit hem från skolan. svenska var sista lektionen. Nu snöar det ute och Johanna kommer och hämtar mig vid fem. Hittade denna bilden titta hahah:

RSS 2.0