Dem som sviker en, kan försvinna med dimman


Dimma kan man säga


Att säga att man inte finns kan inte beskrivas som att gå in i dimman och försvinna.

Cher LIoyd-Whit your love


Plåster över hela fingret

Hej! Johanna kommer om ca 8 minuter så jag ska vänta lite.

Idag har det varit en bra dag fast lite otur i dag för jag vakande men lite ont i halsen men det gick över inför skolan.

Imorn blir det praouppsatts i svenska ska vara i tre timmar inte så jätte kul. Men man måste så då måste jag.

Jag satt och tänkte för en stund sen hur mycket jag egentligen lyssnar på musik. Det är sjukt mycket och ännu mer på sistone. Jag har börjat älska musik mer och mer. Det kanske för att jag äntligen kan koppla mig till skolans internet från mobilen och lyssan onlice. Nice säger jag bara. Men önskar mig en ipod så jag kan ha ännu ler låtar än vad jag har nu för jag måste begränsa antal låtar.

Har en massa läxor. En kompis frågade mig och jag rabblade upp allt och efteråt märkte jag hur mycket det egentligen var. aja det är inget jag kan göra åt det få vara så.

I helgen var jag men sofie och Johanna. Vi var på ett tropikare och jag tog massa fina bilder på alla häftiga djur, här kommer en bild.




Seg uppdaterning

Hej! Kommer inte att uppd så mycket nu för det är mycket med skolan och så. Hoppas ni inte blir besvinka. SNART ÄR DET PREMIER FÖR HUNGERSPELEN!!!! Längtar as mycket, ska typ gå men några klasskompisar på premiären. Ska bli ÖVER kul!! I alla fall så var jag på något slags terariom med Sofie och Johanna. Hade riktigt kul och det var spontant och det blev väldigt bra!! Hörs!


När tystanden lägger sig

Hej! Ska gå och lägga mig när jag har skrivit klart inlägget. Johanna, Sofie och jag kollade på film och det slutade med att jag kollade på den sista biten själv. Aja har fixat lite till dem för egentligen skulle jag sova men Sofie i bäddsoffan men nu somnade Johanna där så jag tog mitt täcke och min kudde och la mig i hennes säng på hennes täck för jag vet att hon inte tycker om när andra är i hennes säng. Kollade på totalt tre filmer, riktigt mys. Var också lite på Nova men när vi kom dit var det stängnings dags. Hörs!


One thing

Hej är hemma nu ska bara ta det lungt är jätte trött så ska samla lite energi tills ikväll. Skriver med om det senare. Hade en bra träning var nödvändig. Hörs!


You make myheart race

Hej! Har fixat klart mig inför träningen och sitter på datorn för att fördröja tiden lite men i alla fall så ska jag på träning snart och jag ska cykla dit :( Måste gå hörs!

Fredag, One direction ♥

Hej! Jag vet dålig uppdatering men dagarna ser lika u. Först skola sen träning, hem läxor och lägga mig sen i alla pauser tittar jag lite på One direction på Youtube. Har typ blivit helt galen i one direction. Ska upp tidigt imorn och träna, intersiva träning denna vecka och har blivit bättre är glad men på måndag gäller det! Ska testa och hoppas att jag klarar det, men det gör jag. Måste går hörs!


Godnatt

Haha det var rätt kul ändå. Hittade denna bilden precis, när jag höll på att göra en ny header. Den tog jag eller Alma E i sommras (alltså sommaren 2011). Tycker den är jätte fin så jag säger godnatt med denna bilden.

Solig dag

Hej sitter och äter lite mellis nu, statte ut Muffin för en stund sen i det fina vädret var också hos Alma för hon är lite sjuk så hon behövde några skolaböcker. aja ska träna snart. Hörs!

Lyssna, hon sjunger sjut bra!

Hej, Ska gå och lägga mig nu måste verkligen lägga mig tidigare. I alla fall så var det första skoldagen på typ tre och en halv dag, segt men ändå ok. Hur sutit och försökt lära mig att lägga in Youtube klipp utan bild men så svårt det va. Jag skulle vilja visa ett klipp eller ni ska snarare hör hon som sjunger. Hon sjunger jätte bra. Hörs!

Baknings dags

Hej ska baka lite kakor tills ikväll! Kola kakor som är super enkla. Är sur för att jag inte kan gå på min träning för jag ska vara där från 5.30 till typ 7.00 sörigt.

Recept:
Färdigt på: 15 min
Ingredienser

100 g smör
1 dl socker (knappt)
1 msk vaniljsocker
1 msk ljus sirap
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Gör så här

1. Sätt ugnen på 180 grader.

2. Blanda alla ingredienser i en bunke och knåda degen.

3. Rulla till långa stavar och lägg på en plåt.

4. Grädda i 5-6 minuter och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakan är varm.


Valigt skola

Hej är klar för skolan och typ varit det en halvtimme nu så jag va väldigt snabb idag. Alma kommer om typ sju min så ska ner och borsta tänderna annars blir Alma lite sur för att jag inte har gjort det innan. Idag så ska jag var i skolan i evigheter typ till åtta nej men länge i alla fall ska försöka komma från skolan så jag kan komma mig på träningen får inte missa träningen på stora isen. Hörs!



Johanna är här

Hej är super glad att Loreen vann melodifestivalen men nu ska Johanna och jag gör i ordning oss inför kvällen. Ska gå ut till Muffin och sen duscha, sen ska Johanna och jag fixa mitt rum så jag får plats med madrassen. Tävlade idag gick väll helt okej men är lite besviken på min planering. Hörs!

Fredag

Hello sitter eller snarare ligger i sängen med tv på slagen och pratar med sille via fb. Ska snart gå och mata Muffin sen kommer alma vi nio och då ska vi cykla. Idag är det fredag och snart är det helg. Fast jag kommer tävla på löördag vet inte om jag tycker det är kul elle inte. Hörs!

Fullmåne

Hej. Vilken dag det har varit det har både hänt bra och dåliga skaer men inte bara för mig. Det börjar med att jag går till Praoen och så blir det ännu en underbar dag men det bästa är att jag fick lite presenter eftersom det var sista dagens idag. Så Himla gulligt. Sen på träningen gick det inte alls bra men det gjorde det för Sofie hon landade axel även om jag är väldigt avis så kommer den snart får man hoppas. Får kämpa på så kommer den. I alla fall så måste jag lägga mig nu för jag ska typ upp sju, har inte varit uppe så tidigt på typ tre veckor. Jobbit. För klassen ska till tekninkåttan och tävla. Jag älskar verkligen när det är ful måne jag älskar att titta på månen och man ser den bäst när det är fullmåne. Måste gå hörs!



VARFÖR SNÖ!!!!!!!

NEj nu har det börjat snöa igen det ska ju bli sommar jag vill att det ska bli varmt och sönt i snö det har redan varit massa snö!!! Men i alla fall så har jag typ precis vaknat så jag ska ner och äta frukost. Idag är det sista dagen på praoen :( Inga fler prover. Hörs!

I wish that was me

Hej! Nu ska jag entligen gå och lägga mig efter att typ har suttit uppe en evighet med blogg inlägget. Imorn blir det sista proa dagen ska både bli kul för att komma till baka till skolan och sen ska det bli tråkiggt också. Hoppas ni har det bra

Kolla SPRID, SPRID, SPRID


Tio underbara saker

1. När vattenlocket gå ur örat efter att har varit där i flera timmar
2. När man får ett trevligt leende
3. När man känner doften av mat
4. När man får den perfekta bilden
5. När ens statestik har ökat
6. När man har läst ut en bra bok
7. När man landar ett svårt hopp
8. När man vinner
9. När man reser
10. Vad tycker ni??

Har inte mycket att säga

Hej ska gå och äta frukost nu sen åker jag johanna säkert till Nova och kollar lite. Sen så ska vi ju träna vi fem.

Hos Johanna och big brother

Hej passar på att skriva nu när det är reklam men i alla fall så är jag hemma hos johanna och jag ska sova över hos henne. Få se vad vi gör imorn. Kollar på Brig brother är lite udda men rätt kul ändå. Har typ varit med johanna hela dagen så ja... Men nu börjar det så Hörs!

Grattis Muffin 5 år min älskling


Till ishallen, tidigt


Hej ska åka till ishallen nu men aa skulle bara säga det. Ska faktiskt bli skönt att få träna men det jobbiga är att gå upp ur sängen.

4 mars 2012

Hej! Ska snart gå och lägga mig, har ingen skola imorn eller på tisdag så det blir najs. Idag har jag varit på äventyrsbad med Johanna, David, Matilda och pappa. Det var jätte kul. Nu ska Johanna sova över hos mig för vi ska på morgon träning imorgon bitti. Shit så ambitiöst. Har varit hos Muffin precis han fyller 5 imorn så då sak jag gratta honom med massa kramar och pussar. Nu har jag fått något i ögat och det göt ont ska gå och kolla. Hörs!

Tillbaka till den gamla goda headern


Mina stakars ben

Lider jag eller vad? Jag har så jä**la ont i i min lår efter officen i fredags då vi skulle göra utfall i evigheter. Idag har jag i alla fall firat Silles födelsedag, kul och lite drama men så är det. Vi åkte till Nova och umgicks där och fixade, pratade hade as kul. Köpte ett hårband en earcuff och ett par jeans jag inte är helt säker på än. Och IMORN ska jag åka och bada på badhus, det var sjukt länge sedan och nu när man har ny bikini och allt blir den det awesome!!!:P



Godmorgon sötisar

Hej på er, har presic kommit hem från morgonträningen och har så jävla träningsverk, jag håller på att dö. Nu ska jag ut till Muffin och klippa han klor för dem är väldigt långa. Har lovat att jag ska göra det både för Muffin och min skull. Sen blir det nova med några och där ska vi fira Silles födelsedag. Hörs!

Nu ska de fixas

Hej blir bara en snabbis ska hjälpa Johanna men lite grejer till hennes kompisar på deras bloggar. Idag är det fredag och än så länge har jag kunnat hålla mitt godislöfte. Johanna ska sova över hos mig tills imorn och då ska vi på morgonträning. Godnatt och sov sött

2 Mars 2012

Godmorgon/förmiddag ska snart sticka till jobbet och det blir lunch med Elsa på grönt och gott. Mumms. MÅSTE gå och göra i ordning mig så vi hörs!

Förstamarstvåtusentolv

Hej! Idag är det första mars och dagen börja lida mot sitt slut. Har haft en underbar dag med massa skoj och en del pinsamma grejer, ska berätta.
Ok, vaknade vi typ nio gjorde mig iording och stack till jobbet, dagen gick och klockan blev typ tre då kommer min typ chef/chefs assistent in och säger att någon söker Emma. Så jag bara shit vem vill liksom träffa mig nu. Jag reser mig upp och ser i dörröppningen att min klassföreståndare står och ler sjukt mycket i dörr öppningen. Det är bara för mycket. Jag går fram och vi börjar prata, det blir mumlande svara för det var sjukt pinsamt. I alla fall så när jag är klar så vill dem prata men min "chef" och jag går in i lagret och fortsätter och jobba. HEMSKT!!!!!!
Nu kommer det roliga. Jo att idag efter arbetet åkte jag till ishallen för att träna. Träningen gick skit bra och det slutar med att jag nästan landar axel är sjukt glad, har till och med fått axel i programmet det inte lika kul men får leva med det. Sen så får in gissa vad som hände efter att jag tränade jo resten av dagen spenderades med Johanna, mycket tid med Johanna men det är bara kl för typ alla min kompisar ska bara sitta vid datorn nej inte alla men några. I alla fall så ska Johanna troligtvis sova över hos mig imorn tills på lördag och sticker på morgon träning. Sen kanske vi badar på något roligt bad eller något sånt.
Den sista saken för nu märker jag att den börjar bli ett väldigt långt inlägg. Jo att jag har bestämt mig för att ha godisförbud i en månad och se hur det går för jag vill komma i form tills sommaren och då tycker jag det är onödigt att äta massa godis men ska ha kvar chips och popcorn fast bara på lördagar.
Hörs!

Vårens första tshirtblid-hahah

The way you show me that you adore me

Hej! Ska åka iväg till Jobbet. Ska försöka dra mig igenom dessa timmar orkar inte att praoa idag men i alla fall så har jag träning efter som jag har längtat efter i dagar, om ishallen håller sig hel! Jag blir riktigt sur om det inte blir träning. Måste gå Hörs!


RSS 2.0