Från Matildas IPad

Hej. Sitter på Matildas IPad. Det lär inte bli så ofta, så det är bäst att jag njuter medans jag kan. Haha. Nu är det äntligen helg och jag ska ha en underbar vecka och njuta av helgen.


Almas Outfit


Jacka-MQ   Tröja-Ullared   Byxor-MQ   Skor-DinSko
Dagens


Tröja-Cubus   Byxor-Veramoda   Skor-DinSko

Kiss cam

 

Dagens


Fest!!!

Hej! Va på nova innan för att hitta en bohemisk present till Alice. Ska på fest-middag hos henne. Ska bli så kul! Är verkligen taggad!! Tar med mig kameran så det kommer nog några bilder!!

Malaki!

 
Denna videon måste ni kolla på, fick goshud över hela kroppen så bra han var. Tycker att ni ska kolla.

Livet är en karusell

 
Ska ut med lite kompisar och ha kul nu så vi hörs!

Dagens

 

Take me like a pig baby åh nöff nöff

 

Whats wrong?

Hej!
Ska skriva lite på svenskagrejen, kom på världens bästa handlig efter en hel del funderings tid och nu så har det äntligen släppt. Sen har jag även so:n som jag måste finslipa. Hoppas ni har det bra, själv är jag väldigt glad. Har fått en massa svar jag har sökt.
Bloggen har tydligen blivit lite galen så om det ser helt konstigt ut så vet jag inte varför men ladda om och hoppas på bättre lycka. 

Ego time!!

Hej! Ska lägga mig snart. Ut till Muffin sedan ska jag sitta och skriva lite på svenska och so:n. Kommer behöva lägga en massa tid på svenska för jag kommer att vara borta hela svenska lektionene imorn. Jahapp.
 

I'm so happy

Hej! Har precis kommit hem från en dag med både flöjt och första körlektionen. Det gick väldigt bra på flöjten och på kören gick det skitbra. Hade uppsjungning för körledare och hon tyckte det lät bra. Fick veta att jag är "typ sopran". Har alltid velat veta det.

Risifrutti here I come

Kolla! Jag har köpt hem hela tolv stycken risifrutti.(sorry för dålig bild)
Japp och det kommer behövas, speciellt imorgon också för då ska jag börja med flöjten igen och sen ska jag prova på Maddes kör och den är i två och en kvart. Kommer behöva en massa energi. hehe

Skolfoto

Har precis fixat klart mig och ska hämta upp Alma. Vi ska iväg till skolan och ha idrott. Efter det har vi skolfoto, alla kommer se helt konstiga ut. Dagens: Shorta-Gina Pennkjol-Hm Linne-Hm

Love is all around

The bridge of love!
 
 
 

Skolstart

Vill ha!
Första riktiga dagen avklarad. Den var sjukt tråkig, satt bara och lyssnade på när lärarn gick igenom sina stenciler mm. Har fixat med datorn och minnet nu så nu kan jag ladda upp lite nya bilder :)

Gör plats i garderoben för detta ska få plats


Wonderstruck


Bara du och jag

Är nu ute med Muffin. Vi är i uteburen, och har det trevlig. Han har verkligen gott av att vara ute och mysa. Det har alla djur. Han har inte helt hämtat sig från tiden på kaninhotellet så idag när man kommer ut har han lite ont i magen. Men hallå inget att deppa över alla har ju det någon gång. Här får ni en pic av Muffin för stunden.


Bara du och jag

Är nu ute med Muffin. Vi är i uteburen, och har det trevlig. Han har verkligen gott av att vara ute och mysa. Det har alla djur. Han har inte helt hämtat sig från tiden på kaninhotellet så idag när man kommer ut har han lite ont i magen. Men hallå inget att deppa över alla har ju det någon gång. Här får ni en pic av Muffin för stunden.


Muffin min älskade

Då sitter man i sägen och bara orkar inte lägga sig. Var ute med Alma för ett tag sen så underbart att få prata och bara umgås.
Hon är precis som jag byter ämne varanna minut.
Så nu tänker jag göra det.
Mamma hämtade Muffin idag från eremmas (kaninhotell). Han var så mager, usch han brukar äta ca 2 dl när han är hemma. Men där hade han bara ätit 0.5 dl så han var mager nu. Men jag gosa massa med honom och pratade med honom så det blir bättre. Speciellt eftersom han är hemma hos mig nu!
 

Frankrike-Beziers

 

Frankrike-Campingen


Oberstdorf


Missat något?

Nu vet jag att jag inte har skrivit något här på ett tag och det är pga att jag har varit utomlands och har en massa bilder som kommer, så här får ni en lite sneakpeak. Här är från Tyskland

RSS 2.0