snart

Hej. JOahnna kommer när som helst för att hämta upp mig. Skönt att komma ifrån mina läxor för en gåg skull. Måste gå hörs

Lullaby

Hej hopp.
Jag är tillbaka efter en megalite paus.XD Har haft så bajsit mycket skolarbete att ta i tu med men nu är nästan allt över. Har sagt godnatt till min älskling Muffin. Tog några bilderna när han var inne. Nu ksa jag lägga mig i sägen med hungerspelen i handen och soman med boken i handen. Har inte mycket mer att säga. Godnatt.

Är han inte söt. Han har en sån underbart mjuk och len päls. Jag ÄLSKAR honom.

Tävling

Jag är med och tävlar i en tävling HÄR och det är Hanna som håller i det. Man tävlar om ett skal från MiraBling HÄR


Lördagsmys

Hej sitter och tittar på em. Kul dem är så himla duktiga. Har en chipspåse och saft. Väntar tills kl 9 för då åker Joshi. Idag har jag varit på stoff och stil köpte lite tyg till en onepiece och så har jag köpt mönster till en super gullig gris.


Frukost

Hej hopp sitter och äter frukost med mamma. Ska snart iväg till konståkning tränar morgon.


Konståkningsem

Hello. Johanna kommer om 5 min och hämtar mig. Ska iväg till officen. Joshi åkte precis hon satte allt. Men nu är det Viktoria. Ska kolla. hörs!

Fredag!

Hej har gjort i ordning mig och sk ner och borsta tänderna sen drar jag till skolan med alma. Det är fredag och det betyder att jag ska köpa något gott på ica på lunchen. sen ska jag träna fypass vi 5 och sen har jag popcorn på bordet när jag kommer hem.

Länge sen

Hello. Skan gå och lägga mig nu har inga läxor tills imorn så jag ska vila ut mig. Har varit och tränat gick sämst men det är så ibland. Har haft jätte mycket läxor och har en hel del över helgen som jag ska göra i helgen. Imorn är det fredag och då ska jag mummsa på mina chokladkakor jag fick av Ida för högst närvaro i procent. Ha det bäst så ses vi imorn. Börjar med jympa då kl 8.40 och sen BILD första gången jag ska ha det.

Jag lyckades Jag kan Jag kan

Hello. Ska snart börja plugga. Ha en hel del men fört ska jag kolla på internet lite. Idag på jympan så hade vi redskaps och då lyckades jag hoppa över en bock. Är super blad helt otroligt tycker jag har typ aldrig klarat det innan.

Muffin!! <3

Sista minuten övning

Hej ska lägga mig snart men jag ska först lyssna lite på låten vi har i musiken för det är ju läxan tills imorn. Har övat en hel del i förra veckan så nu ska jag ta sista spurten!


Tiden går livet går.

Hej sitter på ishallen har tränat och väntar på att Matilda ska sluta snart. Hoppas i alla fall det fryser jätte mycket. Hörs!


At Times Like TheseByxor whoops - linne HM - jeans jacka Ginatricot

Mitt hår...


Hej ska nu lägga mig och läsa lite. OM jag orkar. Men i alla fall så har jag varit på tävling och jag åkte as bra men kom på delad plats. SUR på dommarna. Men har så himla mycket hårsprej i håret så det står åt alla håll och är hårt som f***.  Provade lite skridskor för det behövs snart. Hörs!

Nytt i garderoben

Allt är från GinaTricotJag skulle

Hej. Jag skulle ha lagt upp några bilder på Mona nya kläder men så blev det inte. Tittade på film och den var jättebra. Jag föredrar heller sånna filmer än den Emil visade idag. Usch vill inte ens tänka på det. Usch usch usch usch!!!!! Ni ska jag snart sova ben först ska jag skriva klart detta inlägget och läsa en bok.
Vet att det är lördag idag. Men för mig känns det fortfarade som fredag eftersom jag inte har sovit än. Jag tycker att det är lika lustigt, udda, konstigt varje gång kl går över 12 slaget och jag är vaken. Men om några typ 14 timmar(imorn) ska jag tävla, ska bli jätte kul.
Idag i skola idag så hade vi hemkunskap och på hemkunskapen så hade vi masterchef och jag o Mustafa van överlägset mot dem andra. Vi fick var sin kokbok som pris :). Lite udda men ja....
Blev ett lång inlägg men vi ser om några timmar ( imorn ).


I bilen på väg hem

Hej är snart hemma. Har varit hos sömmerskan för att hämta min klänning. Innan tränade. Himla skönt efteråt. Ses


Snö? Hagel?

Hej slutade skolan vid två så är hemma och försöker värma mina ben. Blev kalt när jag cyklade hem. Ska till flöjten snart, Mamma kör mig. Tur! Hörs!

Emmabeautiful @ instagam part 2


Emmabeautiful @ instagram


you are now driving in teh forest, please return to the mainroad

Hej. Ska börja med lite läxor. Har tränat, gick bra. Provade min klänning ochinsåg att den var för kort så vi ska försöka få tag på sömmerskan och sen ska vi kan förlänga den. Hörs! Dagens outfit:


Godnatt alla plus min 30 nya

Nu har jag precis gjort i ordning mig för sängen. arit ute hos Muffin. Han stampade på mig. aj!! Nu ska jag plugga lite franska i sängen för jag har glosor till imorn. Godnatt

Emambeautiful@instagram


mini modeller

Hej skulle egentligen ha sett på min modeller nu men jag har läxor att göra så jag kanske tar en snabb titt lite då och då och tittar vad som händer.

Ökad statestik

Hello. Har precis kommit hem från träning och käka lite. Nu ska jag börja med lite läxor. Bajs vill inte gör det men det är ju ett måste. Statestiken har ökat bra. Super!!! JOHANNA KOM INTE PÅ TRÄNINGEN :(
Hörs!


Johanna du måste komma

Johanna du måste komma idag. Du måste annars blir det inte kul! Nu får du bli fri fråbn din onda hals och komma!!!!!! Så underbar denna bilden är. Superbra jobbat Johanna. MEn jag är ju såklart fotografen.

Lite musik kan gör en så mycket gladare

Madde du är bäst!!!

God dag

Hej. Sitter och har långrast efter franska. Just nu sitter jag längs väggen för vi har ont om bänkar och lyssnar på musik. Ska snart ha matte men vet inte om min hjärna kommer klara det..

Bedtimestory

Hello. Har precis duschat klart. Blev precis klar med det. Kom på att jag skulle duscha så där vi 11 tiden. hehe. Ska lägga mig och läsa lite hungerspelen. Det var ett tag sen nu har haft annat att läsa och ibland har jag inte orkat att läsa. Har en lång dag i skolan imorn börjar 8.20 och slutar 16.00 sen direkt efter blir jag hämtat (hoppas) eller så får jag cyklar till träningen som börjar 16.15. Vet inte hur jag ska hinna men jag får komma 5-10 min för sent. För det är bättre att komma för sent än aldrig :P

Emmabeautiful @ instagram


En fråga ett svarSvar: Har också en Nikon D3100 men önskade att den hade fjärrutlösare :(

Uttråkad

Hej. Sitter och skypar med Johanna. Är skit sugen på Popcorn med det får jag inte :(. Ska sluta skypa snar för jag ska göra lite kemi med mamma innan hon ska se på Bonce som är idag kl 8. Imon börjar skolan och jag är inte sugen på det jag vill brara vara hemma och ta det lungt. Just nu uttråkad....

hem klickat

Morgon!

Hello har precis klätt på  mig och ska ner och käka lite frukost :P Snart ska jag iväg och träna.
Hoppas det blir en bra träning för det behöver jag nu!
Efter så ska jag hem och plugga kemi lite och vara med Muffin. Hörs!

Mulitcolours

Hej. Har plugga ett bra tag nu så det får bli en paus nu. Kan det mest bara lite småsaker kvar. Snart kommer matilda hem. Hon slutade på 31 av 34. Jag tycketr att det ändå är bra för att vara den första a-tävlingen. 


Orkar inte blogga på datan

Hej. Ska snart börja med lite kemi. Håller på att kolla Matildas tävling hem ifrån för jag kunde inte vara där. Hon är med i destriktmästerskap :). Ska försöka få in lite karboxyl och hydroxyl grupper hörs! Lite konstig stavning för jag är på mobilen orkar inte ta upp datorn.


I just to be nice

Hej. Är hemma nu, har varit det ett bra tag nu. Fått njuta av en underbar frukost och nu sitter jag och kollar på internet tv. Fungerar inte för tillfället:( Har beställt lite kläder på hm, en bok på adlibris inför våren :)


Moronträning

Hej sitter nu upp typ halv åtta Johanna kommer om en halvtimme för att hämta upp mig.Så snällt! Ska äta min macka nu. Efter träningen ska jag hem och plugga kemi. Har ett stort prov på onsdag.


Bloggnig dem sista 4 %

Hello ska snart lägga mig även om det är fredag. För jag sak upp tidigt imorn och träna 8.50. Ska bli kul att träna, jobbit att gå upp och jobbit att cykla dit:(. Har typ käkat as mycket godis så det blir inget imorn :(. I've had a very good evening. Hörs!

It's friday and that means it's week-end

Nu ska jag snart äta tacos. Kompisaran gick hem från en lite tjejstund för en timme sen. Ser lite på det nya wildkids. Det har ändrats mycket senaste gången jag tittade på det. Typ 3 år sen. Hörs!

Skolan som vanligt

Hej kom hem vi tre och har gjort läxor. Ska snart äta ska bli gott är jätte hungrig. Har inte tränan idag. För baletten har varit inställning ett tag nu men den börjar den nästa vecka.
Nu är det andra dagen i skolan och mitt huvud är inte helt med på noterna än men får hoppas att det löser sig snart. Har ett enormt kemi prov jag måst plugga till eftermaten. Hatar när lärare ger läxa över loven.
Nu ska jag äta
Hörs!
Underbarbild på Johanna. Jag vem tog inte foto. Ingen mindre än Jag!!!

Dag 10- favorit årstid

1. Vinter/sommar
2.Vår/höst

Sista dagen på jullovet

Hej siiter nu och ska ut till Muffin. Imorn är det skola. Kommer inte orka att gå upp men jar musik som första lektion så det gör mig på lite bättre humör. Ska lägga mig snart.
Har varit med JOhanna idag. Käkade lunch på Mcdonalds med mamma och david. Gott

Hörs!
l

Dag 9-innehålleti min handväska


Första inlägget den nionde

Hej. Kockan är mycket och borde lägga mig, Men just nu behöver sille mig så jag sitter upp och tjatar med henne. Stakare. Men i morn så blir det träning. Äntligen! Ska också och äta med mamma på jobbet. Ska bli kul! Lyssnar jag på världens bästa låt som för ett par or sen så var det min favorit låt.

Dag 8- smink jag använder

JAg brukar inte använda smink men när jag väl gör det använder jag:Dagen med Johanna


Hemma igen


Nu har vi tagit ner granen :(
Hej nu är jag hemma med johanna och vi ska se på en film. Vi har gjort i ording koloni och sen så har de andra gått hem för att käka lite frukost. Hörs!

En dag på ishallen

Hej. Har precis kommit hem efter att ha fixat lite på kolonin inför i kväll! Ska bli kul. Hörs i morn:P

Dag 7. favoritbok och favoritfilm

Min absoluta favoritbok är klart oönskad. Den är den bästa boken ever!!!!
Favorit film har jag ingen specielle just nu.

morgon

God Morgon har precis gjort i ordning mig och ska ner och äta frukost. Sen ska jag till ishallen för att kolla på när folk tävlar. Ska bli kul. Johanna kommer också att vara där :)
Dagens tröja-ginatricot byxor-HM

22.22 make a whis

22.22 pussa händerna och få tur :)

Sista frågan för idag :PSvar: Hoppas det :P

I love you Muffin
(Blev så inspererad av att bilden hade frost på sig som gilmmade riktikgt vakert så jag var bara tvungen att hämta kameran.)
Nu har jag sagt godnatt till Muffin och gjort i ordning mig för kvällen så nu blir det lite läsning i Hungerspelen. Den är jätte bra. Godnatt

Just a ordinary girl

Hej. Nu ska jag försöka att gå ut till Muffin innan det blir för sent. Men idag har det varit en långtokig dag. Men jag har i alla fall fixat lite pågå mitt rum. Möblerat om helt och hållet. Är riktigt nöjd. Imorn blir det mer fart för då ska jag Madde, Johanna, Elsa, Alma x2, Linnea, Silvana, Asal och Alice sova över i koloni stugan. Det kommer bli kul men väldigt kalt...  See you later alligator


Nya gardiner


Popcorn


Hej sitter och tittar på tv med matilda och David. Har en stor skål med popcorn men det lär inte vara så mycket kvar om 5 min. Hörs!

en fråga ett svar

Dinsko Almis för 200 baggar

Jag är med. Varför är inte du med?

(underbar)
Hejj nu är jag med och tävlar om att få en länk på världens finaste blogg. Ni borde oxå va med :P
Emilia

Helgens inköp


Dag 6- min sminkbord


Dag 5- favorit mat

Jag gillar alla sorters mat. Men min favo är nog skolans potatisbullar. Kan typ äta 10 stycken och mitt rekorde på en lunch är 12 st. Jag tycker om det jätte mycket. Det ska hälst vara med lingonsylt och bacon.

morgon

Hej har typ precis vakant. Johanna ligger fortfarande och sover. Jag ska göra i ording mig och packa i hop i tystand så vi hörs!

Inte mycket bloggande idag :(


Hej nu sitter jag på Johannas rum i en lite mjukare säg denna gången än förra gången jag skulle sova över. Ska sova nu. Va på Nova och köpte ett par skor o en earcuff med en lite diamant. Hörs!

En fråga ett svarSvar: Min favoritfärg är absolut ROSA men jag gillar andra färger också :)

Länkbyte

Nu har jag ett länkbyte med Johanna en tjej som gillar att vara med kompisar, djur och vänner men hon tränar även konståkning. Följ henne, men överge inte mig (hahah)

MylifelikeJohanna


hörs!

Dag 4- tio saker om mig

1.älskar mat
2. är lång och blond
3. har en kanin
4. älskar ear cuffs
5. har åkt konståkning i två år
6. är lite vild av mig
7. gillar inte smink
8. älskar att sova
9. har blå ögon
10. sitter hos Johanna när jag skriver detta inlägget

Godnatt

Har precis duschat och ska ut till Muffin. Sen ska jag i säng så jag säger godnatt nu...

Vet inte


Hej sitter och fryser så jag ska ta en varm lång dusch. Skypar med Johanna funderar på att göra något imorn. Vet inte om jag orkar... men nu ska jag ta en dusch. Ha det bäst.

Dag 3- Mina naglar denna veckan


Godmorgn

Ja som vanligt är det jag som vaknar sist i huset. Klockan två. Medans Johanna, Matilda och Elin har varit upp typ sen halv tolv. Men jag gillar att kliva upp så sent för då slipper jag äta frukost(hehe) är ingetbig fan av det. men nu ska jag göra i ordning mig och gå ner och äta. Det är dåligt väder idag :(


Sleepover @ my place

Tjena mittebena. Sorry att jag intehar skrivit så mycket men jag har haft fullt upp med att vara med johanna. Niu ska vi lägga oss Men vi är inte ensamma. Matilda ville också vara med med sin kompis så hon får också sova på mitt rum. Idag har jag gjort lite nya naglar, nej men jagbhar lösnagla men jag var bara tvungen att prova och nu när det är lov och allt är det lika bara att passa på. Måste går godnatt:P

Dag 2- saker jag kollar varje dag

Jag kollar:
1. Bloggar: Blogg 1 blogg 2, blogg 3, blogg 4, blogg 5, blogg 6, kenza, kissie, fokis och Tinkerbella
2. facebook och gSm


Träning nästa ---->

Hello! Har fixat naglar och ska nu åka iväg till ishallen för träna. Johanna är här och hon kanske ska sova över men först ska jag träna. Ska bli kul att träna för jag har inte tränat på typ 10 år. Nej men på 3 dagar sen.Hörs!

Våra värsta år

Hello! Har precis ätit klart min frukost och sitter nu och tittar våra värsta år. Idag blir det träning vi 4 och sen hem igen. Dagens är ett par mjukisar från ginatricot och långarmad från HM. Hörs!

visste jag det?

Hej sitter och tittar på slaget om Sverige (tror jag det heter) och så kommer frågan om vilket år vi bytte från vänstertrafik till högertrafik. Så börjar jag tänka och så kommer dyker 1967 upp och jag tänker varför inte prova. Så jag väntar och ser När dem väll säger svaret blir jag riktigt förvånad. tänk att jag kunde det. udda

En fråga ett svar

Svar: Jag har varit i Frankrike ca 5 gånger i rad. Men har inte varit där sen 2009.

Dagens 1/1 2012

Hej dagens outfit första gången detta året.

byxor woops fashion- tröja HM

 

 

 

 

 


Dag 1-tio saker jag tycker om

1. Muffin
2. små röda,gula,gröna godisbitar
3. kompisar
4. snö
5. konståkning
6. Frankrike
7. att resa
8. att ta ego foton
9. Nagelak
10. att se på skidor på tv (höjdhopp, längåkning mm)
11. Ljusstakar

RSS 2.0