You are my fire

Hej! Sitter i den mest underbara sängen som finns och kollar runt lite på internet. Är ny duschad och ska gå och lägga mig och läsa. Älskar boken jag läser nu "Elsas Mode".
Har inte haft så mycket tid elr saker att blogga om. Men nu har jag fått över alla bilder på Davids dator (så snällt av honom) så nu finns dem där i alla fall. Kan dock inte få över dem till min dator.
Hade en underbar dag igår, va med linne hela dagen och det var riktigt kul. Linne du är en riktigt underbar tjej.
Dagen innan det var också en helt underbar dag, vi var typ 7 (före detta) konfirmader som stackt till Stadsparken tog fram engångs grillen och grillade korv. Vi satt även och pratade och hade kul i det nyuppsatta hängmattorna i det grönskade området. Jag saknar alla jättemycket från konfan och jag tycker att alla ni ska göra det. Bli konfirmerade det kommer du inte ångra. Hade det jättekul under min perioden som konfirmade och nu ska jag försöka bli ledare och ge nästa kull ett lika bra år. Vi hörs

Vilken vecka

Men Hej där i rutan det var länge sedan vi sågs sist och jag har saknat er. Hoppas ni har haft en bra vecka för att jag har haft mitt livs bästa vecka!! :) Nu är jag konfirmerad och har nya vänner för livet, Helt underbart.
Veckan som har vairt har varit full med massa skoj och jag vet inte om jag har bersättat hur kul lägret var med det var det roligaste lägret jag någonsin har var varit på. Helt otroligt. I veckan har jag i alla fall varit mycket i kyrkan för att öva inför konfirmationen. Var duktig och anmälde mig till att sjuna stämma i solomusiken under gudtjänste vilket har bevisat för mig hur mycket jag älskar att ha all uppmärksamhet på mig, hehe.
Igår var det brosans dag och det var kul men jag måste erkänna att min konfirmation var så mycket bättre! (sorry David). Vi firade men nästa hela släkten här (förutom farmor och framfar, firade oss när dem var här). Vi åt en massa gåd mat och hade det riktigt kul. Har en massa bilder som bara väntar på att få komma upp, men kan inte komma upp fören mitt minna har tömts. Ha det kanon coh lyssna på mina två nya favoritlåtar.
Saknar redan er alla jättemycket
 
 

Läs och kolla

 

I min egna säng

Ska gå och lägga mig, ska upp tidigt imorn. Ska bli så underbart skönt att få sova i min egna säng. Har konfaträff inför konfirmationen! Det ska bli så kul!! :) Har egentligen inte mycket mer att säga men vi hörs imorn

Konfirmationsläger

Sitter nu och lyssnar på lite musik! Kom hem från lägret vid typ två tiden. Saknar det redan as mycket, det var verkligen något av det bästa jag någonsin har gjort. Helt underbart. Det kommer att komma en hel del bilder snart.  Ni kan få några nu som jag lyckades få in men mer än hälften fick inte plats på datorn! Lite provsmak kommer här.

Paris elr vad?

Detta påminner mig om paris på något sätt, Vet inte varför men ändå.
 

Underbara bilder på One Direction


Entré

Varsågod att stig på. Haha

RSS 2.0