aww


Mode tour med Emmas Mode 3

We have arrived to The capital. Yes nu är vi här och dä ska jag förklara min ide bakom det här. Det är underbara kläder i matchande färger som går att ha på sig överallt, spelar ingen roll i vilket sammanhang.

Emma tipsar

Nu blir det dag för lite tips!
Jag vill tipsa om det mest underbara medlet mot finnar. OH MY så bra det är.
Produkten heter: Visibly Clear, Rapid Clear Teatment, with microClear, visibly reduces spot in just 8 hours, neutrogena.
Och du kan köpa den: På närmaste apotek.
 
 

Mode tour med Emmas mode 2

Nu har vi kommit till feststaden. Här ser vi enkla kläder med ybersnygga accesoarer. (ursäkta stavningen)
Som på bild ett har vi en fin kort kort klänning med ett par rosa lila skor som är pricken över i:et
På bild två handlar allt om Accesoarerna, en vit basic klänning. Man har lagt till ett svart "bälte" och en rosa väska för att göra allt mycker mer glamoröst.

Mode tour med Emmas mode

Det 1. Lite underbara bilder. Som jag säger så gäller det med mjuka färger i sommar. Underbart!
 

Nagelacken för sommaren

 
Mjuka färger som ger en clean och frech look.

Nu gäller det

Är det inte en gullig bild är dock inte min men det spelar ingen roll nu för den är så söt!
Nu ska jag dra iväg, omg tagga, tagga, tagga. Tror jag får ändra outfit för det blir kallt i bara shorts. Har precis ätit frukost och det var gott för än gångs skull. Blev en macka med nutella och kall oboj. Mumms. Hörs!

Ett sådant där vanligt inlägg

Chooo. Nu blir det ett tråkinlägg för jag måste lägga mig ska upp tidigt imorn.
För man ska ju åka på konfaläger!!!
Kommer inte kunna uppdatera lika mycket som innan MEN har gjort en hel del tidsinställdainlägg och kan säker flörta mig till en Iphone och skriva ett inlägg så va in oroliga jag KOMMER att uppdatera. I alla fall så är jag sjukt taggad, har längt till detta hela våren. Det ska bli underbart, det kunder bli underbart underbart om det hade varit kanon väder. För det lär det inte bli :(, så syn för hade verkligen hoppats på det. Men ska inte ge upp för det KAN bli lite sol. Hörs!
Denna hästen är så underbart söt, man kan inte va sötare!!

Bamse och Skalman

 
Klicka på bilden och lyssna!

Sommar outfits - Emmas mode

I sommar ska det inte vara för skrikiga färger med fortfarade färg.

Himmelsk spenatsoppa

Har precis varit ner och käkat spenatsoppa, det är den mest underbara maten i hela världen. Älskar det lika mycket varje gång.
 
~Imårs kl 12.~

Jag sätter mig upp ur sängen! Kollar min omkring. Det är ovanligt tyst för att vara sommarlov.
-Mamma? ropar jag för att se om hon är hemma men inget svar. En min senare kommer mormors röst upp istället.
-Kom Emma, ska du ha något att äta?
Jag flyger upp ur sängen drar på mig kläderna på en minut och springer ner för trappan.
- Vad vill du ha till mat idag ,Emma? Frågade mormor mig.
-SPENATSOPPA! Svarade jag som en självklarhet.
 
~Vid bordet 10 min senare~

-Mumms detta är riktigt gott, älskar verkligen det här. sa jag med munnen full.
-Äggen är priken över i:et. svarade mormor mig.
- Snabbt gick det också, jag slapp ät frukost i alla fall. Svarade jag och log glatt.
 
 
Lite scen från imårse
 
Första bilden jag tog med min systemkamera! :)
 
 

Sista för idag

jupp nu börjar kl närma sig 12 och jag ska gå och lägga mig. Ut till Muffin försst och sen rakt i säng. Ni vet ju hur duktig jag är på dra ut på tiden. Imorn är det bara en dag tvar till konfan tagga tagga omg tagga. Mormor kommer imorn och ska vara här hela veckan med Matilda. Så nu kommer jag få den mest underbara maten ever, hon lagar den mest underbara maten. Älskar denna bilden! Vad tycker ni?
 

Hur mycket kan det egentligen regna?

Jag och Sofie på terariumet. Vi är inne i krokodilernas bur
Lyssnar på hur dropparna smattrat mot rutan och avgör lätt att det regnar mycket. Japp det regna mycket och det har regnat hela dagen. Va en sväng på nova med mamma innan, köpte två grejer som ligger i tvätten nu. Ska egentligen städa rummet nu men håller på att fixa med bloggen efter att jag är riktigt klantig, jag lyckades ta bort allt jag har gjort, fick panik. Har lagt ner mycket tid på bloggen, så kommer jag på att jag har en stillmall som jag har sparat i pages form för säkerhets skull. Vilken tur att jag hittade den fast den är med min gamla design. Men det var inte så svårt att fixa stillmallen så som den nya ser ut. Allt blir ju så mycket lättar med det nya blogg.se *host*.
Ps: Bloggen verkar ha lite problem så det kan komma upp en helt annan stilmall eller så står det att det inte fungerar då ska ni bara ladda om!!

Skype med Johanna

Skypar med Johanna, får allt som har hänt på lägret. Hon har varit riktigt duktig och lärt sig en massa. Jag är såklart avensjuk men är så glad för hennes skull. Kul att få prata med henne. Hon sticker tillbaka till lägret nu imorn och då blir det inget prat med henne.
 

En dag ur Emmas liv

Just arrived hem efter en promenad med Alma, alltid lika skönt. Chattar lite med Els nu och äter Riesen! Underbart. Har även börjat packa inför på tisdag, vet är tidigt men vill va i god tid. Är så taggad, det ska bli så roligt med konfaläger.

Lördags kväll


Emmas mode - Sneakers med klack

Detta är något jag älskar!! För mig som är en killtjej så älskar jag denna nya iden.
                                              Ha din streetiga känsla kvar och få längden du vill!


Emmas mode - Mönster i sommar


Vattenfalls fläta

Hur gör man en:
Vattenfalls fläta
 
1. Ta tre hårbitar 
2. Gör en vanlig inbakad fläta
3. Fast efter att du har gjort ett "varv" släpper du den nedersta och håller fast den.
4.Ta en ny hårbit för att fortsätta med flätan
5. Så tar du den nya biten och flätar som om du inte hade bytt.

Flug jävel

Mina nya ikoner för olika grejer men jag har inte lyckats få in dem än.
Vem hatar inte när en fluga kommer in i rummet och börjar surra? Det är det mest störiga som finns, tror jag i alla fall. Ska fixa lite på bloggen om blogg.se vill det, det verkar inte så. Det är fint väder idag så det bli short och t-shirt. Ska stracks ner och äta lite frukost sen ska mina ärender avbokas.

Det blev så sent

Nu märker ni! Jag kommer aldrig i säng även om jag säger att jag ska lägga mig tidigt så blir det sent, så typiskt mig. Har stor planer inför imorn, nej inte stora men saker jag måste göra!
1. Sätta ut Muffin om det är fint väder
2. Klippa korna och städa Muffins bur
3. Göra packlista till KONFA lägret
4. Köpa det som saknas på min packlista
5. Be i kyrkan och be i en affär
6. Städa rummet
Så ni ser jag har en hel del grejer att göra, men det är bara possetivt för annars skulle jag bara sitta vid datorn som idag, hehe.
Emma 
 

Fyllefest på gatan breve

Hur kul folk kan ha, ibland önskar man bara att man var äldre så man kunde gå ut och fira. Fira på en vardag. Så underbart. Dem en gata ner verkar ha det jättekul och jag hör på lång väga att det inte handlar om lite sprit utan flera mängder. Det är säkert väldigt kul för dem, hoppas i alla fall det. Dem sjunger lite fyllesånger så jag tänker passa på att snappa upp några för säkerhetens skull! Haha

Midsommarafton

Hej! (Har precis loggat in och jag märker nu att dem har gjort om! Tycker det är helt ok men gillar inte deras ide om att man ska ha en sådan seg stilmall och kodmall tar en halv evighet och man måste lada om flera gånger.) 
I Dag har det varit jag mest varit hemma och ändrat på bloggen och det är jag jätte taksam för, dem har ju ändrat på allt nu så allt är huller om buller anyway så ska jag lägga mig snart ÄVEN om det är sommarlov. Jag lovar er att jag kommer inte somna fören typ ett endå. Ja.. vad tycker ni om min nya design, är nöjd sjävl har lite saker kvar att fixa med men det tar jag imorn. Ha en underbar dag!
 

Boktips-till sommaren

Lite boktips kommer! Den bäst boken jag någonsin har läst är Oönska kan inte förklar med ord hur bra den är ni måste läsa den. I alla fall så lägger jag upp några fler som jag rekomenaderar starkt.

LUNCH-ute i naturen

Nu ska jag äntligen få äta, är super duper hungrig.
En underbar bild på min Lilla ELSA!!! Sankar dig måste träffas!!

Jag vet vart du bor

Hej! Ännu ett inlägg. Kl är nu tio och jag har kommit fram till platsen där vi ska samlas innan vi typ ska gå vidare till olika stationer. NEj usch vet inte vad det är med vuxna och stationer, fy fan nej alla vuxna ska ha det och där är så himla tråkigt. NEJ gillar inte det. Här kommer en bild på Någon som har lånat min kamera i Smyg (Johanna, jag vet vart du bor). Ha en bra dag!

Nu ska jag bomba er

Nu ska ni få se på massa inlägg. Nu kommer det komma en hel drös med inlägg fast tidsinställda! hehe
I alla fall så sitter jag på bussen påväg! Alma sitter och gör mitt hår, jag slår vad om det! haha

Blond -----> Brunett

Hej! Sitter nu i min säng och har jätte mycket att berätta om. Allt med konfan har varit Sjukt bra och jag trivs jättebra. Har varit två fulspäckade dagar hit en tills och jag har haft hur kul som helst. Men eftersom att det är sommarlov har jag inte världens bästa tidsrytm så konfan har såklart tagit på mina krafter, med det gör inget för det har kompliterats med allt skoj jag har haft. Imorn bär det av någonstans, där ska vi vara och ha trevlig. Hehe kommer faktiskt inte ihåg vad stället heter men det spelar ingen roll.
En står nyhet som inte handlar om konfan är att jag har färgat, nej snarare tonat håret mörkt. Blev jättebra och är super jätte nöjd men saknar dock mitt gamla hår! Ville prova något nytt.
Om det blir lite miss i stavningen är det för att jag har tejpat hela mitt högra långfinger för att jag har jätte, jätteont i mitt nagelband, har inte bra tejp på utan har även bomullsrondel under med alsolsprit.
Eftersom konfan ligger i stan så har jag varit på stan två dagar i rad och köpt typ två grejer. Är nöjd med köpen. Det en köpet var ett par svarta jeans som har hög mida med dragkedia därbak. Var tvungen att köpta nya för att mina förra gick sönder. Sen köte jag del två av Starcrossed som jag ser fram imot att läsa efter alla andra böcker jag ska läsa i sommar.  Jag lovar att jag lägger upp en bra bild så fort jag får en bra bild!

Underbart

Hej! Ligger i sängen och chattar med en massa personer och kollar en hel del nya bloggar. Hittade en as snyggblogg och hon hade en tävling! Va med du också
http://annarydhs.blogg.se/

Frågor

Vad heter du?
Emma


Ålder?
14

Vad gör du?
Sitter i min säng

Vad längtar du till?
Konfa lägret

Vad händer i helgen?
Är helg nu

Singel?
Ja

Favoritöl?
Gillar inte öl

Vad blir du glad av?
Vänner, godis, Muffin och lov

Vad blir du ledsen av?
När någon sviker typ

Vilken låt lyssnar du på nu?
Where have you been-Rihanna

Vad dansar du till?
Sånt men den bra rytm

Något någon inte vet om dig?
Kommer inte på något nu

Hur svarar du i telefonen?

Hej, Det är Emma och om jag vet att det är en kompis blir det oftast ”SPEAK”

Hur mycket pengar har du i plånboken just nu?

Min lilla samling fast inte mycket. (har bankkort)

Var köper du dina matvaror ifrån?
Netto elr Ica

Vilken var den senaste filmen du såg?
New years eve

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Lite grejer och sen skulle jag skänka till foder.

Vilken är världens bästa artist eller grupp just nu?
One Direction är den bästa gruppen men det finns en massa bra artister.

Vad åt du till middag senast?
Grillat

Använder du huvtröjor?
Ibland

Vilken är din favorit åkattraktion på ett nöjesfält?
Den läskigaste med mest fart annars är det bara tråkigt

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Finns säker, bryr mig inte

Hur många syskon har du?

Två

Har du en pojkvän?
Nopp inte nu

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej fast beror på vem

Vilken film kan du alla replikerna till?
Alla high school Musical filmerna och Meangirls

När flög du senast?
Evigheter sen kommer inte ihåg ens vart jag skulle

Diskar du din egen disk?
Nej.

Har du gråtit offentligt?
Ja .

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?

Kanske en lite. Pirecing i naveln typ men kan inte ha det nu när jag tränar

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Beror på

Vad har du med dig in på bion?
Köper oftast läsk och popcorn

Vem är din favoritlärare och varför?
Vet inte?

Gillar du att flyga?
Är oki, lite jobbigt med så lite plats för bena och locken i öronen

När sov du senast på golvet?
Har typ aldrig gjort det

Gillar du hur du bor?
Älskar!

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7 timmar

Vilken är din favoritfrukt?
Franska körsbär

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
15

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nopp

Tror du på liv på andra planeter?
Ja

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Vet inte

Vad var det senaste du åt?
Torkad apricos

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Det tycket det var fint antar jag

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Igen aning

Skulle du någonsin kunna tänka dig att hoppa fallskärm?

Skulle jättegärna göra det!!!!

Tycker du om att krama folk?
Aaa

Skulle du säga att du är trendig?
Vet inte har på mig det jag tycker är snyggt

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Emil

Vem är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?
Vet inte. Jag har Xperia

Gråtit en hel natt?

NEJ!

Druckit så du spytt?
Ja elr det beror på vad frågan menar på...

Önskat att du var av det andra könet?
Nopp

Pryl du inte kan vara utan en dag?
Vet inte

Tidningar du prenumererar på?
En foto tidning och sen köper jag cosmo regelbundet

Du gör med 100 upphittade kronor?
Tar.

När grät du senast?
Kommer inte ihåg. Längesen

Natt eller dag?
Dag

Kaffe eller te?
Kaffe

Yngre eller äldre?
Mellan! Fast mer åt unga hållet

Vilken låt lyssnar du på nu?
Mirror

Finns det någon du ogillar starkt?
Nej!

Är du svartsjuk?
Aaa och det är inget jag är stolt över.

Har du blivit sövd någon gång?
Nej! Är skit rädd för det!

Lever din mormor?
Ja!

Har du varit med på TV?
Nopp

Kan du dricka mjölk som “gått ut” för 3 dagar sen?
Nej!

Vad borde du egentligen göra just nu?
Städa mitt rum!


Sommar, sol och bad

Hej! Nu ska jag babla på om mitt liv lite så vart ska jag börja. Vaknade för ca en halvtimme sen och har sutit på datan en lite stund. Ska ner och äta något hjälpa farmor, städa rummet. En väldigt intressant dag!

Tagga mys på stället med Madde

Hej! Ska packa ihop lite grejer sen hämtar jag madde vi netto sen sticker vi till stället för ha det underbart! Ska bli så kul att äntligen få va med henne igen! Har verkligen saknat det!


Bikini a la USA


En gång blondin alltid en blondin


Innan skolan börjar

1. Göra 50 inlägg på bloggen
2. Fixa mina ögonbryn ordentligt
3. tona håret
4. träffa sju kompisar du intehar träffat på as länge
5. Fota mycket
6. Landa axel
7. Bada minst tio gånger på källby
8. bli brun
9. Få nya kontakter i mobilen
10. inhandla en sommarklänning.
11. Konfirmera mig
12. Prata franska
13. Köpa en ny skolväska

Picknick vid vägens ände men lila hår

Hej! Ska gå och lägga mig nu för jag behöver verkligen vila känner jag. Är himla snorig och hostar sånt man absolut vill göra på sommarlovet.
Va med Alice, Alma x2 och Elsa för ca en timme sen vi kollade film och hade det allmänt kul!
regnar ute nu är både glad och sur för att det gör det. Jag är glad för att då börjar den lilla dammen eller vad man ska kalla den röra på sig för runt om den nuförtiden så stinker det. Det dåliga är att jag vill ha sol för det är ju SOMMARLOV!!!
Innan idag hade jag picnick med Alma C vi satt vi vägens ände och åt godis, vindruvor och frust frukt, hade det underbart i solen.

Skolavslutning!

Yes nu är det äntligen skolavslutning och det ska bli så jävla skönt att slippa skolan och bara sov. Mår dock inte jätte bra har hosta sonrig och lite ont i halsen så det blir inte så mycket men hoppas det går över snabbt vill ju inte ligga i sängs på SOMMARLOVET!!

Två FUCKING Dagar Kvar

Fattar ni om två dagar går jag ut åttan så jävla skönt det ska bli. Så kommer det ett enormt sommarlov med massa planer och massa skoj. Imorn har vi utklädingsdag och klasstävlingar, Vi ska vinna i år igen. På fredag är det skolavslutning. UNDERBART. Solen var framme idag vi lunchtid och då var vi såklart ute och spelade Kingout vem gör liksom inte det!

Nytt i garderoben

Idag kom min beställning från Style by tyra hem och så fin bikinin är.
Hittade först en kavaj på Camilas men det kostade 1100 kr när den var på 50% rea så den var det bara att glömma. Så kollade in på hm och hittade denna för hälften av priset. Awesome.
Ska detta när jag klär ut mig på torsdag.
Får bättre bilder i helgen!

The Adventurous Adventures of one direction


Dagens

Här får ni dagens i extremt bra bildkvalité.
Linne: HM   Byxa: Whoops Fashion

äntligen mina

Hej! Kl är mycket och jag stoppa ner mig i min underbara säng snart. Ville bara säga att jag har köpt mina nya avslutning/allt skor. Dem har jag velat ha hela detta året och nu är ett par mina. På Torsdag i skolan är det utklädnings dag så jag ska klä ut mig till Marilyn Monroe. Så har provat runt med hår och smink idag så jag vet i alla fall hur jag ska se ut. Hoppas det blir bra. Imorn är det skola och då är det den sista måndag för denna terminen. Tror att det kommer bli rätt lungt för vi har typ lämnat in alla böcker i alla ämnen o.s.v. På franska ska vi ha picknick så underbart! Hörs!

I was there we he left you

Shosan! Ska gå ner och äta nu, det var på tiden för min mange har slått knut på sig av hunger efter tror jag vi ska åka någon stans och kolla lite grejer till avslutningen skor mm. Vad tycks om min nya design? Hörs!

Varje liten glasbit visar hur mycket jag älskar dej

Godmorgon! Nu blir det bara en snabbis, JOhanna kommer när som hälst. Hörs!

You are the reason for my smile

Hej! Passar på att skriva detta inlägget nu när galaxylife laddar. Mina tänder ilar rejält nu och de är inte mys. Ska lägga mig snart och det ska bli väldigt skönt. Imorn ska jag upp tidigt och träna. Hörs!

Thai mat efter en underbar dag i Stockholm

Hej! Nu sitter jag på tåget på väg hem från underbara Stockholm och denna gången sitter jag i alla fall så att jag åker framåt istället för bakåt. Matilda sitter brevid mig och äter Thai-mat så jag snor lite då och då. Det var underbart att få träffa kusinerna igen och vara närvarnade på dopet, först gången och det var helt underbart. Har sprungit runt i onepiece hela dagen förutom när jag var finklädd till dopet så jag har fått en he del konstiga blickar. Här kommer lite bilder från Stockholm.

Fortfarande på tåget

Hej! Jag är så uttråkad men Johanna kom precis online på facebook så nu skypar jag med henne. I alla fall så ska jag hjälpa henne lite med hennes blogg. Ca två timmar kvar tills vi är i stockholm, ska bli så jävla kul även om vi bara ska vära där en dag men ändå. Har lärt mig att göra vattenfallsfläta så ska prova det på Alma C så fort jag kommer hem, har även lärt mig att göra kattnis fläta. Här ser ni hur tråk jag har:

8.20

Hej! Sitter på tåget  och har gjort det i ca en timme, vi denna tiden skulle jag börjat min skoldag om det var vanlig vardag. Har med mig min underbara bok och godisnallar som jag ska sitta och äta på, gott. Ska snart ge datorn till David. Vi har bara med oss en dator och ett internet. Det är rätt kul för bakom mig sitter ett par/kompisar som pratar franska så det kommer jag få höra hela vägen!
Ska ta mig igenom tre timmar till innan jag är framme i Stockholm. Godmorgon där hemma!

Efter allt detta sjungande är min röst helt bort

Hej! Har precis sjunigt lite kareoke på datan, skit va svårt det va med kul förutom att jag har jätteont i mina stämband. Ska lägga mig nu för imon ska jag upp tidigt för att åka till Stockholm och vara med på min kusin Edwins dop. Ska bli kul. Men kommer att bli en jobbig resa eftersom jag första ska upp och sen samma dag ska jag ner, hoppas det är värt det. Har med mig massa tidningar och godis som jag kan gott mig med på tåget. troligtvis datorn också. Hörs!

Vilken???

Har lite problem att att välja. Jag har nummer två till konfirmationen och nummer ett till min nya kusins dop och sen så har jag problem att välja vilken jag ska ha till avslutningen, HJÄLP!!

Är du sommaren här för att stanna?

Hej! Är varmt ute idag och jag har varit inne hela dagen. Ska väll ut och gå en sväng bara för att. Men först måste jag låta maten smälta för jag är övermätt. Känns som att jag kommer att spy.

Dr. Martens


Sveriges nationaldag

Hej! Sitter nu och försöker övertyga mamma och pappa att köpa mig en Iphone! Går dock inte så bra, någon som har några idéer.
I alla fall så ska jag va hemma och ta det lungt på nationaldagen. Farmor ska klippa mig men blir inget speciellt utan det vanliga. Kanske ska lägga på lite hårmascara, få se.
Måste verkligen hitta ett par skor till dop/avslutning/konfirmationen och jag har letat i alla möjliga butiker och hittar inte något. Så jag funderar på att bara köpa ett par vita låga Converse.

Gårdagens

Hej! Har precis laddat in bliderna från kameran till datan så jag tänkte att jag kunde visa er måndagens outfit. Fick dock inte dagens för man var tvungen att byta om i skolan, vilket var väldigt synd!

Tagga översoving @ Johannas place

Hej! Ska packa klart det sista och sen sticker jag till JOhanna. Ska ha det skit kul ikväll och imorn ska vi upp tidigt och drar till väla. Ska bli så kul, har aldrig varit där med det sägs vara jättebra! Hörs!

Alla du ser för första gången dömer du utan att ha en bra anledning

Hej! Sitter nu och väntar på att Elsa ska sluta! Är på hennes skola och har lyckats koppla upp mig så jag kan i alla fall surfa lite underbtiden jag väntar. Blir en kortis idag med elsa men vi ska också bestämma någon annan dag i det närmste. Vilken mysig skola elsa går på underbar går och fina byggnader.Hörs!
Jag just nu, det blåser "blåser" lite ute.

RSS 2.0