Vilken vecka

Men Hej där i rutan det var länge sedan vi sågs sist och jag har saknat er. Hoppas ni har haft en bra vecka för att jag har haft mitt livs bästa vecka!! :) Nu är jag konfirmerad och har nya vänner för livet, Helt underbart.
Veckan som har vairt har varit full med massa skoj och jag vet inte om jag har bersättat hur kul lägret var med det var det roligaste lägret jag någonsin har var varit på. Helt otroligt. I veckan har jag i alla fall varit mycket i kyrkan för att öva inför konfirmationen. Var duktig och anmälde mig till att sjuna stämma i solomusiken under gudtjänste vilket har bevisat för mig hur mycket jag älskar att ha all uppmärksamhet på mig, hehe.
Igår var det brosans dag och det var kul men jag måste erkänna att min konfirmation var så mycket bättre! (sorry David). Vi firade men nästa hela släkten här (förutom farmor och framfar, firade oss när dem var här). Vi åt en massa gåd mat och hade det riktigt kul. Har en massa bilder som bara väntar på att få komma upp, men kan inte komma upp fören mitt minna har tömts. Ha det kanon coh lyssna på mina två nya favoritlåtar.
Saknar redan er alla jättemycket
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Nu finns vinnarna av veckans blogg uppe! Vann du inte, så får du gärna vara med igen här: http://mallemusic.blogg.se/2012/july/veckans-blogg-vecka-28.html :D
(Glöm inte att läsa vad du kan göra för större chans att vinna!)

2012-07-09 @ 16:46:31
URL: http://mallemusic.blogg.se
Postat av: DAvid

det verkade va väldigt trevligt!!! :)

2012-07-09 @ 23:23:25
Postat av: johanna

kul!

2012-08-01 @ 12:09:47
URL: http://mylifelikejohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0