Blond -----> Brunett

Hej! Sitter nu i min säng och har jätte mycket att berätta om. Allt med konfan har varit Sjukt bra och jag trivs jättebra. Har varit två fulspäckade dagar hit en tills och jag har haft hur kul som helst. Men eftersom att det är sommarlov har jag inte världens bästa tidsrytm så konfan har såklart tagit på mina krafter, med det gör inget för det har kompliterats med allt skoj jag har haft. Imorn bär det av någonstans, där ska vi vara och ha trevlig. Hehe kommer faktiskt inte ihåg vad stället heter men det spelar ingen roll.
En står nyhet som inte handlar om konfan är att jag har färgat, nej snarare tonat håret mörkt. Blev jättebra och är super jätte nöjd men saknar dock mitt gamla hår! Ville prova något nytt.
Om det blir lite miss i stavningen är det för att jag har tejpat hela mitt högra långfinger för att jag har jätte, jätteont i mitt nagelband, har inte bra tejp på utan har även bomullsrondel under med alsolsprit.
Eftersom konfan ligger i stan så har jag varit på stan två dagar i rad och köpt typ två grejer. Är nöjd med köpen. Det en köpet var ett par svarta jeans som har hög mida med dragkedia därbak. Var tvungen att köpta nya för att mina förra gick sönder. Sen köte jag del två av Starcrossed som jag ser fram imot att läsa efter alla andra böcker jag ska läsa i sommar.  Jag lovar att jag lägger upp en bra bild så fort jag får en bra bild!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0