You only exist in my dreams for a reason

Hej! Jag vet det var en halv evight sen jag sist bloggade och jag gillar inte att säga att det, att något kom ivägen men måste ändå göra det den här gången. Har haft fullspäckat schema med prov och inlämningar i skolan för alla lärare tror att det bara är dem som har lektion. Kan inte skita i det för det måste göras vill ju inte ha F nu när skolan slutar. På tal om att skolan slutar så är det inte alls lång tid kvar till jag ska börja avnjuta sommarlovet men det är som allat annat som kommer gå så himla fort. Har också ett ful späckat schema.
Ska snart göra i ording mig för min skönhetssömn är dock glad att jag har en så pass kort tag imorn, bara två lektioner. Börjar 10.00 och slutar kring två! Underbar

Foki VS Tyra


Tack!

Hej! Farmor och farfar kom idag och hon hade med sig några smycken!
Underbart!!

I'm not afraid to chase my dreams

Hej! Är ombytt och väntar på att mamma ska komma. Vilken hemsk dag i skolan. Det är inga fläktar i skolan på grunda utav renovering eller vad det nu säger så man typ dör. Så jag har haft huvudverk hela dagen!! Mamma kommer och hämtar mig sen åker vi och hämtar några fler och sen sticker vi till ishallen! Alltid lika underbart att fly bort från läxor och bara träna. Hörs!

Ännu en dag är klarad

Hej! Ska gå och lägga mig men först ska jag skriva klar detta och sen ska jag gå igenom franska en gång. Vil bara säga att jag har haft en underbar dag med massa sol och underbara vänner. Har i alla fall fått en ny favorit låt och en nu artist som är sjukt bra och bara 15. UNDERBAR! Hon har en stån härlig ton i sin röst. Här kommer ett klipp på henne och på min nya favorit låt.
En till underbar tjej som sjunger med en sån underbar och speciell röst
Hörs!

Njut och lyssna


I`m back

Hej! har bestämt mig för denna och jag kommer och blogga. lyckades int blogga i en dag sen saknade jag det så nu är jag tillbaka! Underbart!
Johanna var här en sväng och vi badade i poolen Underbart. Tog en massa foton så ska lägga upp dom så fort jag hittar kontakten!
Hörs!

Skit mycket i skolan

Sorry men jag behöver verkligen ta en paus från bloggen för att fokusera på skolan. Har funderat ut hur jag vill göra med bloggen. Hörs då!

Ännu en dag har av njutits

Hej! Ska snart gå och lägga mig. Har sutit och lirat lite på gitarren och kollat på datorn. Har haft en underbar dag med en massa kul och har inte hunnit blogga så mycket som önskat. Men ni ska få en lite snabb repris:
Vaknade upp vi nio av ett sms, var ett rätt udda sätt att vakna på med det var tur att jag vaknade så tidigt annars hade jag sovit bort hela dagen. Sedan fixade jag en underbar bruch med pannkakor, salami, brioost, varmakoppen och jordgubbar. Så underbar! Far iväg till nova tätt in på för att köpa lite smått. Sedan hem och vila. Sedan när jag väl hade vilat klar var kl redan 5 så lekte lite med plattången och spelad musik och kollade på tv, sånt man gör när man ska fördröja tiden, skönt att få bara ta det lungt och inte bry sig om hur mycket kl är.
Har varit ett underbar väder hela dagen så det har varit ett stort plus.
Godnatt!

Det var det

Hej! Har precis kommit hem, va inte jättelänge där med vi hade kul så länge vi va. Hon skulle på gymnasik och då körde det hem mig på samma gång. Sp nu sitter jag och ska kola på en ny film jag hyrde igår ska bli kul!

Mot dig Ida

Hej! Ska stoppa i mig något och sen så far jag av mot Ida. Ska bli skit kul har inte träffats på evigheternas evighet så det ska bli underbar. Måste gå hörs!

Dagens


T-shirt HM | jeans - HM | Kofta - Ginatricot

En underbar morgon

Hej! Sitter nu i sängen med datorn i knät och har haft en skön morgon. Vaknade vi halv ett så har inte varit vaken så länge med jag har i alla fall kollat lite bloggar. Ska ner och käka lite frukost sen så blir det något vet inte riktigt än. Men i alla fall så det bara jag och min bror hemma för tillfället, Mamma och Matilda åkte till docktorn för att kolla upp något och pappa stack till jobbet eller kolonin har ingen aning så nu blir det fest. Nej.... Hörs!

En underbar torsdagskväll

Hej har precis kollat klart på filmen.
Ska gå och lägga mig för att vara
utvilad tills imorn när det är långhelg!
Hej har precis kollat klart på filmen. Ska gå och lägga mig för att vara utvilad tills imorn när det är studio dag!
Har haft en underbar dag med ett lite konstigt väder och nu är det svart och blåser.
I veckan kom Kp till Matilda och i den fanns den rolgitaste texten jag har läst på evigheter, det löd: Hej! Jag är en tio-årig kille som har börjat runka och jag vet hur jag ska sluta! Så himmla kul,gulligt att han ens skriver det i tidningen. Men tycker ändå synd om honom. Men i alla fall så är det långhelg imorn och framåt, har inga speciella planer för imorn få se. Kanske är med en gamal vän få se. Elr blir det Nova med Mamma.
Vi hade reflextionsdag idag i skolan som var chill vi började kl 9 och slutade kl 2 vi hade ett lite läxförhör på morgonen och sen lite redovising om det där sketchup programet. Ska aldrig göra om det. Lärarna sa att vi fick typ tre timmar i skolan och det skulle inte behövas mer och man är typ klar men då märker jag att mina fönster inte vill bil fönster så är tvnungen att göra om allt och det tog ett bra tag. När vi va klar med det vi var tvugna att göra så skulle vi fördröja tiden lite och lekte lite hela havet stormar och vem var det som vann. Ingen mindre än jag. Så himla underbart. När jag var i final så var det jag och en kille som tävlade om att vinna så går vi runt och sen så stoppades musiken han sätter sig på stolen och jag kommer flygande i nästa sekund men min höft i högsta hug. Drämer in höften i hans midja. Han ger sig och jag vinner.
Hoppas nu har haft en bra Onsdag!

Before i die




Fredags utflykt

Hello! Sitter nu i sängen och ska snart åka. David och hans tysk ska iväg på lite resa runt i trakterna, jag ska bara vara i staden idag och gå på några event mm. NU sticker Leonie och David till bussen. Leonie är en tjej från Tyskland som han har utbyte med. Idag är det fredag och imorn är det helg, det ska bli finfint. Hörs!

Nytt!



Rosa bälte



Risifrutti livets räddning

Hejsan svejs! Sitter och äter risifruti eftersom jag "glömde" att äta lunch! Lovar att jag inte bantar det skulle jag inte klara. Men i alla fall så är det fredag imon och de ska bli superskönt. Börjar med gympan på morgonen som kommer bli rätt nice för vi har massa genomgångar. Måste äta klart nu! Hörs!

I want to fix your heart

Hej! Nu ska man lägga sig och plugga in i det sista. Imorn ska det bli varmt så då blir det shorts. Mitt hår ligger helt perfekt i den frisyren jag har tänkt att ha imon men få se om håret ligger kvar på sin plats man vet aldrig med mitt hår vad det har för planer. Hittade världens snyggast väska jag jättegärna skulle vilja ha men den är dyr. Är den inte snygg!

Utomhus plugg

Hej sitter ute i det fina vädret och gör läxor. Det är helt underbart det är 30°c i solen. Det är det inte ofta. Imorn blir det definitivt shorts. Tiden flög iväg i skolan idag och när jag kom hem stack jag till netto med min wavebord för att köpa glass åt oss. Riktigt gått. Måste fortsätta att plugga! Hörs!

Rue's Farwell

Godmorgon på er. Ska åka till skolan om ca tio minuter. Alma kommer då men jag kanske ska åka till henne. Få se. I alla fall så har jag ingen träning idag hoppas jag för en gång skull. Har jätte ont i min tå så jag ska till skolsköternska och kolla vad det är som har hänt med min tå! Måste dra, Hörs

Förstamajtvåtusentålv

Hej! Ska lägga mig men vill bara skriva lite. Min helg har varit riktigt bra, spendrat den med kompisa och firat valborg och målat huset. Vi håller på att måla huset det tar tid och kraft och det är tur att man bara behöver göra det va åttonde år. Imorn är det skola som vanligt har lite läxor till då som jag har gjort under helgen sen så har jag prov på torsdag i biologi. Alice tog några fina bilder med min sytemis under valborg. Hörs!

RSS 2.0